Ring oss +47 21 03 06 02

Lux-Case.no - Smartphone Deksler

Norge

Samsung Gear Fit 2

Samsung Gear Fit 2

Samsung Gear Fit 2 er den nyeste sportsklokken fra Samsung. Denne klokken har et slankt og elegant utseende med en 1.5’’ stor skjerm som støtter en oppløsning på 432 x 216 og en pikseltetthet på 322ppi. Klokken er utstyrt med 512MB RAM og 4GB internminne, og skjermen er av Gorilla Glass 3. Prosessoren er en 1GHz dual-core fra Samsung. Denne klokken er som en krysning mellom et fitnessarmbånd og smartklokke og kan utføre en rekke forskjellige oppgaver. Klokken kan automatisk telle skritt, kaloriforbrenning og søvn, og gjenkjenner om du utfører knebøy, sykler, bruker en romaskin eller gjør yoga og den kan gi deg nøyaktig informasjon om disse utførelsene.

Til tross for at klokken er utstyrt med Gorilla glass 3 som er utrolig solid og slitesterkt, så anbefaler vi at du skaffer deg en skjermbeskytter til din Fit 2 slik at du kan få den ultimate beskyttelsen. Vi har også en rekke armbånd i forskjellige farger og materialer som du kan velge mellom.

4 vare(r)

per side

4 vare(r)

per side

Skjermbeskyttere

Om du er ute etter å beskytte din Samsung Gear Fit 2 så har du kommet på rett sted, for her kan du finne skjermbeskyttere for smartklokken din! Til tross for Gorilla Glass så kan det alltids hende at det kommer en ripe eller et hakk i skjermen på klokken din, ettersom den henger litt utsatt til lengst ute på armen. Det er fort gjort å dulte håndleddet bort noe når man går eller løper, så det er absolutt anbefalt å sikre skjermen på best mulig måte. Velg vår skjermbeskytter av kjemisk herdet glass for å få den optimale beskyttelsen!

Armbånd

Samsung Gear Fit 2 kommer i kun to farger, blå og rosa, så om du ønsker å sette din egen stil på klokken din så har du kommet til rett sted! Her har vi nemlig armbånd i mange farger, og alle våre produkter er laget av høykvalitetsmaterialer, så du kan være sikker på at enheten din henger trygt på håndleddet mens du trener.