Samsung Gear S2

Samsung Gear S2

Denne smartklokken som ble lansert i 2015 fra LG kommer med en kraftig 1.2GHz quad-core Cortex-A7 prosessor. Den har 512MB RAM og 4GB internminne. GPU’en er en Adreno 305 og operativsystemet er Android Wear OS. Skjermen er en 1.3’’ P-OLED skjerm med en oppløsning på 320 x 320 piksler (245 ppi pikseltetthet). Den kommer utstyrt med en hel rekke sensorer som akselerometer, gyroskop, pulsmåler, barometer og mere til. Den har et tidløst, stilig design og sitter godt på håndleddet.

For å beskytte din smartklokke anbefaler vi på lux-case at du bestiller en skjermbeskytter fra vår nettbutikk. Den er lett å sette på og vil gjøre klokken din tryggere. Det hender seg jo at man dulter håndleddet borti noe, og da kan det være greit å ha en beskyttende film over skjermen på klokken din. Den vil også bevare skjermen mot fingeravtrykk og holde den ren og fin. Skjermbeskytteren kan du jo alltids bytte ut. Hos lux-case har vi alt som er tilgjengelig av ekstrautstyr til din smartklokke og du får alltid gratis frakt av oss.

51 artikler

per side

51 artikler

per side

Vi på lux-case.no har hoppet med på Smartwatch bølgen og vi har derfor nå tilbehør for Samsung Gear S2 på lager! Hvis du ønsker å beskytte din smartklokke mot fremtidige skader og uhell så er du kommet til rett sted, for her har vi nemlig et bredt utvalg av skjermbeskyttelsesfilm og skjermbeskyttelsesglass til din klokke. Det vil alltid lønne seg å være i forkant og investere i litt beskyttelse, så du slipper å måtte erstatte skjermen på klokken eller i verste fall, hele klokken selv. Vi har også et stort utvalg av reimer til din Samsung Gear S2 så du kan personligjøre den og gjøre den til din egen. Velg mellom mange forskjellige farger og materialer og husk at vi alltid tilbyr gratis frakt!

Bortsett fra produkter til smartklokker så har vi også Norges største utvalg av deksler til smartelefoner så vel som et kjempe utvalg av tilbehør som du kan ha bruk for! Vi har kabler, skjermbeskyttere, holdere, strømbanker, høyttalere, hodetelefoner og mye mer. Det handlet kun om å gå på oppdagelsesferd i nettbutikken vår så finner du alt det du lette etter, og mye annet som du ikke visste at du manglet til din telefon. Utvid for eksempel telefonen din sine funksjoner med et etui med smartvindu eller et lommeboketui som ikke bare gir økt nyttighet til telefonen, men beskytter den også.