Samsung TabPro S

Samsung TabPro S

Samsung TabPro S

Denne tableten som ble lansert i Mars 2016 er en av de såkalte hybrid-tabletene som kan fungere som både tablet og laptop. Den har en Dual-core Intel Core M prosessor med 2.2GHz og 4GB RAM. Internminnet er på 128GB eller 256GB, spørs hvilken versjon du har. Skjermen er en 12’’ Super AMOLED touchskjerm med en oppløsning på 2160 x 1440 piksler. Den har et 5200mAh batteri med en levetid på opptil 10.5 timer. Kamera på begge sider er på 5MP.

Her på lux-case har vi alt du trenger for å sette ditt eget preg på din tablet, og samtidig sikre den mot fremtidige skader. Vi har haugevis med etuier og vesker som passer Samsung Galaxy TabPro S og som vil gi deg mer trygghet når du bruker din tablet. Vi har også andre produkter som vil øke nytteverdien til din tablet, som strømbanker, høyttalere, bilholdere og diverse annet tilbehør.

Vi på lux-case har som interesse at du er fornøyd. Ikke bare med din tablet, men også med alle produktene vi selger. Derfor har vi en fornøydhetsgaranti og gratis levering attpåtil! Handle her hos lux-case.no, så får du ikke bare beskyttet tableten din, men du får personliggjort den og økt din nytelse av den.

 

posten

Gratis levering

✔ Daglige leveranser med Posten

✔ Alt på lager

tilfredhet

100% tilfredshet

✔ 30 dagers returrett

✔ Betal med faktura

 

support

Enestående kundeservice

✔ Ring eller email oss alle hverdager

Etuier og deksler for Samsung Tab Pro S

Har du nettopp kjøpt deg en Samsung Tab Pro S? Da sitter du sikkert nå å tenker på hvordan du skal få bevart den på best mulig måte. Vel her på Lux-case har vi et stort utvalg av produkter som er spesialdesignet for å verne om din tablet. Vi spesialiserer oss nemlig på å beskytte dine investeringer. De veskene vi har for din Samsung Tab Pro S er av høyeste kvalitet, laget av materialer som kan tåle masse slit. Etter en tur innom vår nettbutikk trenger du lenger ikke bekymre deg for din tablet. Du kan nemlig pakke den trygt inn i en ull- og lær veske fra J.M Show eller de stilrene veskene fra Cartinoe som følger med sidelommer for oppbevaring av småting. Det viktigste er at din tablet er trygg, ikke at du kan bære den omkring, så sjekk også våre deksler og etuier, som rammer inn og gir tableten din et unikt og økt sikkerhet. Vi har et bredt utvalg i design som du kan velge mellom. Det hele kommer an på hvor mye beskyttelse du vil ha for din Samsung Tab Pro S og din smak i stil.

Høyttalere for Samsung Tab Pro S

Om du ikke allerede har et høyttaleranlegg i hus, og selv om du har det så kan det være nyttig med en bærbar høyttaler til din tablet. Vi har et veldig spennende utvalg av smarte høyttalere som du lett kan ta med deg i vesken eller til og med lommen. På Lux-case har vi kun produkter av høy kvalitet, så du kan regne med å få relativt god lyd uansett hvilket produkt du velger. Med en av våre høyttalere vil du alltid på enkelt vis kunne underholde deg selv og venner. Ta den med på en fest utendørs og bli hyllet som helt resten av kvelden.

Kabler og div. annet utstyr for Samsung Tab Pro S

Om du skulle miste laderen til din tablet, så frykt ikke! Her på Lux-case har vi alltid masse kabler tilgjengelig til alle modeller. Kjøp dine ekstrakabler her så kan du alltid være sikker på å ha det du trenger til enhver tid. Du trenger ikke se langt for å finne de ekstradelene du er på utkikk etter, bare klikke deg inn på hvilken som helst kategori her, så kan vi nesten garantere at du finner det du trenger.