Sony Xperia Acro S

Sony Xperia Acro S
Her finner du et stort utvalg av Sony Xperia Acro S Deksel & Sony Xperia Acro S Tilbehør. Vi her i Lux-Cases.no har Norges største utvalg av deksler, etuier, vesker, og annet tilbehør til Smartphones og andre mobiltelefoner. Du kan finne noe som passer din personlighet, og alt du ser her på siden har vi på lager. Bestill online nå for å dra nytte av våres tilbud om gratis levering til hele Norge!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Sony Ericsson Xperia Arc S

Ankomsten av Sony Ericsson Xperia Arc S illustrerer hvor utrolig fort ting går i verden av Android maskinvare. Bare 6 måneder etter den opprinnelige Xperia Arc ble lansert kom oppgraderingen Sony Ericsson Xperia Arc S. Vi sier "oppgradering" ettersom det er 2 nye funksjoner som ikke var i den eldre versjonen av Xperia Arc, som er - En raskere 1.4GHz enkelkjernet prosessor, pluss den siste Android 2.3.4 oppdateringen av Googles operativsystem og Sony Ericssons grensesnitt hud. Sony Ericsson Xperia Arc S er virkelig et beist av en smarttelefon. Til å begynne med så er skjermen den samme ekstra store 4.2" Bravia Engine Reality Displayet du finner i den originale Arc, som er en av de fineste, lyseste, skarpeste, og mest responsive berøringskjermene som er laget til dags dato. Den kjører en oppløsning som er 854 x 480, Skjermen er garantert et høydepunkt av Sony Ericsson Xperia Arc S. Og den har blitt presset inn i en utrolig tynn, oppblusset chassis, som er slankere rundt midjen og en smule tykkere i endene. Dette gjør at den kjennes uvirkelig tynn i hånden. Det er et nydelig design.

Sony Ericsson Xperia Arc S Deksel

Lux-Case.no har som mål å være markedets beste på mobiltilbehør til din Sony Ericsson Xperia Arc S, og vi ønsker at alle skal kunne finne noe som passer for deres smak og stil. Om du er på jakt etter et stilrent og elegant deksel, eller et moderne og hippt design, så har vi alltid kvalitetsdeksler i alle farger og stiler. Kom å ta en kikk på Norges største utvalg av deksler, etuier, vesker, lær-etuier, og alt annet tilbehør du kan tenke deg! Trenger du kanskje noen nye øreplugger eller hodetelefoner? Da kan vi tilby deg et stort assortiment her hos Lux-Case.no. Kjøper du på nettet hos oss i dag, så tilbyr vi Prisgaranti og gratis frakt på alle varer du bestiller. Og gjør du dette før kl 15.00 i dag vil vi sende handelsvaren samme dag som du bestiller. Ikke la dine venner bestemme hva deksel du skal ha, velg helt selv, slik at du finner akkurat det du ønsker!