Sony Xperia E1

Sony Xperia E1

Her finner du store mengder med etuier, tilbehør og deksler til Sony Xperia E1 for å øke din smartphones muligheter, gi den en helt ny stil og beskytte den mot skader! Bruk etdeksel til Sony Xperia E1 når du vil pynte opp designet og øke sikkerheten til telefonen, ett Sony Xperia E1 læretui med lommebok når du vill ha maksimal eleganse og praktiske funksjoner for din mobil. Videre kan du utruste bilen med Sony Xperia E1 biltillbehør, slik som bilholdere og billadere. Du kan fikse et stativ til skrivbordet ditt og et par ørepropper for privat nyting av musikken din, filmene og spillene dine. Som alltid får du gratis frakt på alle deksler, etuier og annet tillbehør til Sony Xperia E1!

 

posten

Gratis levering

✔ Daglige leveranser med Posten

✔ Alt på lager

tilfredhet

100% tilfredshet

✔ 30 dagers returrett

✔ Betal med faktura

 

support

Enestående kundeservice

✔ Ring eller email oss alle hverdager

Sony Xperia E1 Deksel

Med E1 gjør Sony en satsning i budsjettmarkedet, men ettersom utviklingen går så kjapt fram, har denne faktisk ganske bra spesifikasjoner. Her på Lux Case.no kan du kjøpe Sony Xperia E1 deksel av grønn silikon, TPU lilla, sort plast og deksler av andre produksjons-materialer. Det er oppfølgeren til Sony Xperia E og designet er veldig likt som det. Hvis du ønsker et annet utseende, har vi et rødt Sony Xperia E1 deksel som radikalt endrer utseendet! Vårt mobildeksler pakker inn telefonens dual-core prosessor, så de 1,2 GHz setter ssikkert pris på at den blir godt beskyttet av et Sony Xperia E1 deksel. Det samme gjelder for GPU Adreno 302, som absolutt lengter etter et gult sjokkabsorberende silikondeksel til Sony Xperia E1, et blå Sony Xperia E1 TPU deksel med hvite prikker eller et hardt Sony Xperia E1 polykarbonat skall, med oransje fargetoner.

Sony Xperia E1 Etui

Du vet sikkert allerede at denne telefonen har 512 MB RAM og en firetommers skjerm, men visste du at et Sony Xperia E1-etui kan øke livstiden på disse komponentene? Et etui til Sony Xperia E1 har en luke som holder skjermen i sikkerhet når du ikke bruker telefonen, men den gir deg allikevel ha mange funksjoner tilgjengelig! Et Sony Xperia E1 læretui kan vara laget for hånd i ekte skinn, et slikt etui kjennes deilig ut, og har til og med noen finurlige funksjoner. Det kan for eksempel være et Sony Xperia E1 etui med lommebok av lær, der du kan oppbevare dine selder og kredittkort. Det kan være et etui med flip, med stativ eller med smartview. Det kan vara brunt, hvitt eller brokete. Et muntert, trist eller sint. Din smak vil kanskje bli fornøyd med et skikkelig Sony Xperia E1 etui med slangeskinn eller krokodilletekstur? Foretrekker du tøft deksel eller helt glatt læretui? Det er opp til deg, og vårt mål er å glede!

Sony Xperia E1 Tillbehør

Nå kjenner du kanskje at du har hørt nok om deksler og etuier og kanskje er mer sugen på andre tillbehör till Sony Xperia E1? Du har havnet hos kongen av alle mobiltilbehør, med de mest luksuriøse, mest praktisk og smarteste Sony Xperia E1-tilbehør som finnes. Du kan matche dine deksler og etuier med andre tilbehør som stylus-penner, ørepropper og stativ. Kanskje vil du forvandle din gamle Toyota til en smartcar ved hjelp av våre Sony Xperia E1 biltillbehør? Der har vi både bilholdere, billadere og mye mer. Du må ellers aldri glemme at vi gir deg gratis frakt når du kjøper tilbehør, etuier og deksler til Sony Xperia E1!Sony Xperia E1 Deksler, Etuier og Tilbehør Sony Xperia E1 mini-versjonen av den populære Sony Xperia Z1 (HUSK LINK). Med 4 tommer, 480 x 800 piksler, 1.2 GHz dual-core prosessor og 512 MB RAM snakker vi om en smartphone i den lavere mellomklasse. Operativsystemet er Android 4.3 Jelly Bean. Her på Lux-Case.no synes vi det er en skikkelig fin smartphone og vi er glade for å kunne tilby alt hva du kan trenge av deksler, etuier og tilbehør til Sony Xperia E1. Vi har et av Skandinavias største utvalg i alt hva du kan bruke til smartphones og nettbrett, så mon mon tro om du ikke kan finne noe brukendes her? Vi har de beste prisene og det beste tilbehøret, så det er bare å kjøre på!