Sony Xperia E5

Sony Xperia E5
Sony Xperia E5 som ble lansert i Juni 2016 er en rimelig modell fra Sony. Den har en Quad-core 1.3GHz Coretex-A53 prosessor, en Mali-T720MP2 GPU og chipsettet er av typen Mediatek MT6735. Skjermen er 5’’ stor med en oppløsning på 720 x 1290 piksler med en pikseltetthet på 294ppi. Telefonen har 1.5GB RAM og et internminne på 16GB som kan utvides med hele 256GB med et MicroSD kort. Telefonen har to kamera på henholdsvis 13MP bak og 5MP foran for selfies. Den har et fastmontert batteri på 2700 mAh som lar deg prate i opptil 11 timer og 30 minutter.

Det er veldig viktig å få sikret din Sony Xperia E5 best mulig, så derfor har vi hos lux-case.no kjøpt inn mange produkter som du kan bruke for å beskytte telefonen din men samtidig også gi den ekstra nyttefunksjoner som kortholdere, stands o.l. så vel som gi den et nytt tøft og personliggjort utseende som skiller den ut fra alle de andre.

Du kan finne mange andre flotte og nyttige produkter her som vesker, ladere og masse biltilbehør som lar deg bruke telefonen din som GPS enhet eller musikkspiller i bilen. Alle våre produkter er av høy kvalitet og gir deg muligheten til å utnytte telefonen din på måter du bare kunne drømme om før. Klikk deg inn og sjekk ut alt vi har av tilbehør til din Sony Xperia E5!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Deksler, etuier og vesker

Her på lux-case.no har vi massevis av deksler, etuier og vesker for din Sony Xperia E5 som du kan bruke for å beskytte telefonen din. Det er utrolig viktig å få sikret telefonen sin, for det er veldig lett for dem å ramle i gulvet, som du sikkert allerede har bitt deg merke i. Det er nettopp derfor vi har et så stort utvalg av beskyttende produkter for telefoner og nettbrett. Du kan senke skuldrene og trenger ikke bekymre deg så mye om telefonen din om du har et deksel, etui eller veske fra lux-case. De fleste dekslene våre er laget av materialer som plastikk og silikon, men det mest utbredte materialet er det utrolig elastiske og slitesterke TPU materiale, som gir utmerket sjokkabsorbsjon til telefonen din. Det samme kan sies om PU lær som du finner i de fleste av våre etuier. Det gir en tøff stil og god sikkerhet til telefonen din.

Ladere, kabler og strømbanker

For å sikre at du alltid har nok strøm på din Sony Xperia E5 kan du ta en titt på vårt store utvalg av strømbanker, kabler og ladere. Du trenger ikke gå tom for strøm igjen på telefonen din om du er utstyrt med noe av vårt utvalg. Alle våre produkter er av høy kvalitet og kan lade opp til flere enheter samtidig. De kommer også med smartbrikker som lar dem identifisere tilkoblede enheter og gi optimal lading deretter. De har også en rekke sikkerhetsmekanismer som hindrer overlading, overspenning, overoppheting og mye mye mere. Kablene vi har for telefonen din er også av god kvalitet og støtter høyhastighets dataoverføring og korte ladetitder.

Holdere for bil, sykkel og hjemme.

Hvis du ønsker en lettere måte å bruke din Sony Xperia E5 på enten det er hjemme eller når du er ute med sykkelen eller bilen, så har vi det du trenger her. Vi har massevis av bilholdere av god kvalitet som du kan feste nesten hvor som helst rundt førersetet, enten det er i dashbordet, i frontruten, i en luftventil eller hengende fra bakspeilet. Det er ingenting i veien for at du kan bruke telefonen din fritt i bilen. Det samme gjelder sykkelholdere og sykkel bager. Fest den i sykkelstyret eller midtrammen, så kan du alltid ha et øye på skjermen om du bruker den som GPS. Vi har også en del holdere og ladestasjoner som du kan bruke hjemme eller på kontoret.