Sony Xperia Go

Sony Xperia Go

Lux-Case.no er glade for å kunne tilby et så stort utvalg av Sony Xperia Go deksler og tilbehør. Beskytt din Xperia Go mot støt og riper med ett av våre skreddersydde deksler eller etuier. I tillegg har vi et enda større utvalg av kabler og ladere etc til alle Sony mobiler. Husk at alt du kjøper hos oss blir sendt til deg med gratis levering. vi har noe for enhver smak og stil, om det er noen hodetelefoner, mini-høytaler, bilholder, berøringsskjerm hansker, eller bare en USB-kabel, så har du kommet til rett side. Det er Prisgaranti på alle våre produkter.

 

posten

Gratis levering

✔ Daglige leveranser med Posten

✔ Alt på lager

tilfredhet

100% tilfredshet

✔ 30 dagers returrett

✔ Betal med faktura

 

support

Enestående kundeservice

✔ Ring eller email oss alle hverdager

Sony Xperia Go Deksel

Når du hører snakk om mobiler som skal tåle både støv og vann tenker du kanskje på store, klumpete og stygge mobiltelefoner i gummi og plast. Sony Xperia Go er imidlertid pen å se på, og den veier bare 110 gram og er under en centimeter tykk. Likevel er telefonen IP67-sertifisert, noe som innebærer at den er fullstendig støvtett samtidig som den skal tåle å senkes 1 meter under vann i opptil 30 minutter. Dette er med andre ord en telefon du trygt kan ta med på stranden, på joggetur i regnværet, eller for den saks skyld – ringe med i dusjen.
Det er ikke mulig å se på utsiden at Xperia Go er en vann- og støvtett mobil. Det pene ytterskallet i matt svart plast ser nemlig ut som et vanlig mobildeksel, og det er da heller ingenting som hindrer vann i å trenge inn rundt kantene av ytterdekselet.

Plukker du av bakdekselet ser du imidlertid med en gang at dette ikke er en vanlig mobiltelefon. Her er det nemlig ikke noe løst batteri, og det er ingen synlig elektronikk. Alt sammen befinner seg bak et fullstendig tett plastkabinett. SIM-kort og Micro-SD-kort settes inn bak vanntette luker på siden av telefonen. Senker du telefonen ned i vann vil det altså kunne komme fukt inn bak bakdekselet, men inn i telefonens indre gemakker kommer vannet aldri.

Sony Xperia Go Tilbehør

Vi her i Lux-Case forstår at selv om Sony Xperia Go mobilen din allerede er beskyttet mot riper, støv og vann, så vil vi gjerne at den har et flott design også. Det er akkurat derfor vi tibyr et stort assortiment av deksler, vesker, poser, etuier, hodetelefoner, øreplugger, høytalere, kabler, og mye mer av annet tilbehør til din Sony Xperia Go. Kjøp nå og dra nytte av våres tilbud om fri frakt til hele Norge med full prisgaranti. Om du ikke er fornøyd med produktet har vi også full returnering, bare snakk med våres vennelige service team så kan de hjelpe med alle problemer som kan oppstå.