Sony Xperia M2

Sony Xperia M2
Sony Xperia M2 er en mobiltelefon i middelsklassen. Den har 4G LTE og kjører Android OS 4.3 JellyBean. Den ble annonsert i februar 2014 under Mobile World Congress i Barcelona i Spania. Den har Sony sin nye Lifelog app og ble utgitt sammen med Sony Xperia Z2 og Sony Xperia Tablet Z2. Prosessoren er en firekjerners 1.2 GHz Qualcomm Snapdragon 400, har 1 GB RAM og 8 GB lagringskapasitet. Her på Lux-Case.no har vi masse interessant utstyr å by på. Enten det er for å bedre levetiden eller på andre måter få mer ut av din Sony Xperia M2, så finner du det du trenger her på Lux-Case.no, og altid med Gratis levering.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Sony Xperia M2 Deksel

Om du er sugen på å kjøpe deg et eller flere stilige deksler til Sony Xperia M2, så er Lux-Case.no midt i blinken! Noe som er bra for deg at siden du allerede er her, ellers hadde du kanskje gått deg vill på veien. Her kan du finne deksler som er spesialtilpasset for din smartphone med flotte og elegante motiv.

Sony Xperia M2 Etui

En del liker våre etuier til Sony Xperia M2 mye mer enn de liker deksler og det er forståelig så fort man tar seg en titt. Etuiene har så mange fine egenskaper, alt fra å være tilverket i høyeste kvalitet av ekte skinn, til å ha innebygget stativ, det som kalles flipplukk og eller innebygget lommebok som er perfekt for å oppbevare sedler og kredittkort . Om du ikke vil ha et vanlig Sony Xperia M2 etui, så kan vi til og med foreslo en veske eller tøypose, hvor visse har bærestropper og kan brukes som håndveske til mobilen. Mest populære og mest etterspurte er alltid våre Sony Xperia M2 læretuier med flippstativ med mønster som krokodilleskinn eller ormeskinn. De gir en fantastisk eksklusiv følelse og stil til din smarttelefon som er vanskelig å slå.

Sony Xperia M2 Tillbehør

Gå videre til våre tilbehør for Sony Xperia M2 om du skal få mest mulig ut av din mobiltelefon, ettersom diverse tilbehør kan øke dens funksjonsmuligheter, beskytte den og gi deg økt presisjon via en stylus-penn. Et viktig tilbehør som er lett å glemme bort er skjermbeskyttere som brukes for å beskytte telefonens skjerm. Alle våre artige Sony Xperia M2 tilbehør fåes med gratis frakt! Du kan kan ligge i sofaen og vente til dine neste tilbehør faller ned i postkassen din slik at du aldri trenger å utsette mobiltelefonen din for fare.