Sony Xperia X Compact

Sony Xperia X Compact
Sony Xperia X Compact

Sony Xperia X Compact ble sluppet i September 2016 og er en betydelig mindre versjon enn Sony Xperia X. Dette betyr ikke at den har mistet så mye av sin kraft, for den kjører en Qualcomm Snapdragon Hex-core prosessor på henholdsvis 1.4GHz og 1.8GHz.Skjermen er 4.6’’ stor og støtter en oppløsning på 720 x 1280 piksler med en pikseltetthet på 319 ppi. Telefonen har et internminne på 32GB og har 3GB RAM til disposisjon. Kameraene er ypperlige på denne telefonen med et hovedkamera på hele 23 megapiksler og et selfie kamera på 5 MP. Batterikapasiteten er på 2700 mAh og telefonen veier til sammen kun 135 gram.

Når man har kjøpt seg en smarttelefon som dette er det lurt å få beskyttet den på en forsvarlig måte. Her på Lux-case kan du finne massevis av forskjellige deksler og etuier av høykvalitetsmaterialer som virkelig vil ta godt vare på din telefon. Våre deksler kommer i materialer som polykarbonat, silikon og TPU, et utrolig elastisk og holdbart materiale med utmerkede støtdempende egenskaper. Våre etuier er for det meste av syntetisk lær, med et indre av TPU, men du kan også finne etuier av ekte lær og med mange flotte teksturer, motiver og farger. Du kan finne supernyttige lommeboketuier som lar deg ha din telefon og dine verdisaker lett tilgjengelig.

Vi har massevis av annet tilbehør for din Sony Xperia X Compact også, som høyttalere, headset og microSD kort. Vi er stolte av å kunne tilby Norges største utvalg av tilbehør for din telefon, alltid til lave priser og med gratis frakt.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Beskyttende produkter

Her på Lux-case kan du finne Norges største utvalg av beskyttende produkter for din telefon. Vi har kun produkter av høy kvalitet og du kan være sikker på at telefonen din blir godt beskyttet med et deksel eller etui for din Sony Xperia X Compact fra Lux-case. Våre deksler kommer i en rekke høykvalitets materialer som hardt polykarbonat, mykt silikon, eller TPU som er et utrolig elastisk og slitesterkt materiale med gode støtdempende egenskaper. Du kan også finne en rekke forskjellige etuier, for det meste laget av syntetisk- eller ekte lær, som gir telefonen din et utsøkt utseende, et eksklusivt preg og en behagelig følelse i hånden. Mange av etuiene har ekstra nyttefunksjoner som stand funksjon, kortholdere og smartvinduer.

For den aktive

For deg som liker å sykle, jogge eller løpe for å holde deg i form har vi en rekke flotte høykvalitets produkter som lar deg benytte deg av telefonen din på en helt ny måte. Vi har massevis av armbånd for Sony Xperia X Compact som lar deg trygt feste telefonen din til armen og lar det benytte deg av telefonen som musikkspiller og lar din fitness app loggføre treningsøkten slik at du kan analysere og optimalisere den i etterkant. For sykkelen har vi en rekke høykvalitets sykkelholdere og sykkel bager som lar deg feste telefonen til sykkelstyret og bruke den som GPS, musikkspiller og mye mere.

For bilen

Om du ønsker å benytte deg av telefonen mens du kjører så har du funnet det rette stedet å handle. Her har vi nemlig et enormt utvalg av bilholdere, billadere og handsfree enheter som vil la deg bruke alle aspekter av telefonen din mens du kjører. Fest telefonen til rattet, frontruten, en luftventil eller andre steder med en av våre bilholdere, og sørg for at den holder seg på med en billader. Alle våre billadere er utstyrt med en rekke sikkerhetsmekanismer og kan lade opptil 6 enheter samtidig. Handler du hos Lux-case så får du fri frakt med på kjøpet, så det er ingen grunn å vente!