Sony Xperia X

Sony Xperia X
Denne telefonen som kommer i Mai 2016 er det nye flaggskipet til Sony og kan skryte av å ha ikke bare én, men to dual-core prosessorer på henholdsvis 1.8GHz og 1.4 GHz. Dette støttes opp av 3GB RAM og 32GB eller 64GB lagringsplass, spørs hvilken modell du kjøper. Chipsettet heter Qualcomm Snapdragon og GPU’en er en Adreno 510. Skjermen er en 5’’ IPS LCD kapasitiv touchskjerm med en oppløsning på 1080x1920 piksler. Kamera på denne telefonen er i en klasse for seg selv, med hele 23 megapiksler på baksiden og 13 megapiksler på selfiekamera. Du vil alltid få krystallklare bilder med denne telefonen.

En telefon som dette er det særdeles viktig å ta godt vare på. Det er ikke bare en gjenstand, men en investering. Vi her på Lux-case er dedikerte til å hjelpe deg med å sikre din investering. Derfor har vi et bredt utvalg av deksler, etuier, vesker og annet ekstrautstyr som kan hjelpe deg med å ta vare på telefonen. Klikk deg inn på vår nettbutikk og bla igjennom til du finner noe du liker. Vi har deksler og etuier av alle materialer, fra lette, fleksible silikondeksel til kortholderetui av ekte eller syntetisk lær for den ekstra støt og skrapebeskyttelsen din telefon fortjener. Kjøp i dag og få gratis frakt!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.
På lux-case.no kan du finne massevis av nyttige og stilige produkter for personliggjøring av din Sony Xperia X, enten du vil beskytte, pynte eller øke nytteverdien dens. Noe vi anbefaler på det sterkeste er å skaffe deg et beskyttende etui eller deksel til din telefon, slik at den tåler litt ekstra om uhellet skulle være ute. Dette kan være det viktigste kjøpet du gjør for din enhet. Alle våre produkter er av ypperste kvalitet, derfor kan vi garantere at du blir fornøyd med alle etuier og deksler. Vi har mange forskjellige designs og motiver som vil være med å gi telefonen din et særegent preg. Alle våre produkter er av ypperste kvalitet og materialene varier fra plastikk til silikon og til og med ekte lær, som gir utmerket støtdemping til din Sony Xperia X. Vi har også en hel rekke vesker for din enhet slik at du kan føle deg trygg uansett hvor du er. Alle våre produkter har mange forskjellige motiver og farger, så det er noe for enhver smak. Det er også lurt å kjøpe en skjermbeskytter for telefonen din, en 0.3 mm tykk film som legges over skjermen.

Vi har et godt utvalg av vanntette poser, samt belteposer og batteriposer, slik at det blir lettere å ta med telefonen din over alt. Om du vil bruke telefonen din i bilen, eller på sykkelen har vi en rekke solide holdere som du kan montere på dashbordet eller på styret slik at du slipper å kjøpe en egen GPS enhet. Vi har mange forskjellige holdere, som kan vendes 360 grader. Du kan kjøpe strømbanker som du kan bruke på lengere reiser. Vi har også ladere som du kan bruke i bilen for å lade din telefon.

Alle elsker musikk, derfor har vi mange gode musikkrelaterte produkter på lager som du kommer til å like. Vårt utvalg av mini-høyttalere er ganske bredt og de kommer i alle prisklasser, i alle farger og fasonger kun høy kvalitet. Mange av de kan du få plass til i lommen, men du kan også få kjøpt vesker slik at du lettvint kan ta høyttalerne med hvor nå enn du vil dra. Vi har også et stort utvalg med hodetelefoner og ørepropper som leverer god lyd. Vi tenker på deg som liker klar lyd, så vi har mange produkter av høy kvalitet. Velg mellom mange forskjellige merker og finn den som passer deg! Trenger du ledninger til headsettet ditt har vi det også. Om du trenger det, har vi det på Lux-case.no