Sony Xperia XA Ultra

Sony Xperia XA Ultra
Sony Xperia XA Ultra som ble sluppet på markedet i Mai 2016 er en kraftig liten enhet med en 2.0 GHz Octa-core Cortex-A53 prosessor, 3GB RAM og et internminne på 16GB. Chipsettet er Mediatek MT6755 Helio P10 og GPU’en er en Mali-T860MP2. Skjermen er på hele 6’’ og støtter en oppløsning på 1090 x 1920 piksler. Telefonens desidert sterkeste side er kameraene på henholdsvis 21.5MP bak og 16MP bak. Begge kan filme i 1080p. Telefonen er kun 8.4mm tykk og veier 202 gram. Batteriet er på 2700 mAh. Med en telefon som dette i lommen er det lurt å være litt forsiktig så den ikke går i stykker. Mens de er bygd for å vare en stund, så er det alltid en sjanse for at et lite støt kan forårsake at skjermen knuses og telefonen blir nærmest ubrukelig. Heldigvis har vi her på Lux-case.no spesialisert oss i beskyttende deksler og etuier og vi har Nordens største utvalg av mobiltilbehør. Klikk deg inn på underkategoriene og se selv vårt store utvalg av deksler og etuier med mange forskjellige designs, motiver, farger og av forskjellige materialer. Spesielt etuiene våre er veldig spennende og kommer i mange forskjellige former. Alle etuiene våre gir utmerket beskyttelse til din Sony Xperia XA Ultra, men de fleste gir også en ekstra nyttefunksjon som kortholder, smartvindu eller en støttefunksjon så du kan se på film uten å måtte holde telefonen i hånden. Kjøp et beskyttende deksel eller etui til din Sony Xperia XA Ultra i dag, så slipper du at den går i stykker, og du forlenger dens levetid.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Beskyttelse

Har du en Sony Xperia XA Ultra og ønsker å bevare den så godt som mulig slik at du kan bruke den i flere år fremover? I så fall har du kommet til rett sted! Her på Lux-case.no har vi massevis av beskyttende deksler, etuier og skjermbeskyttere som vil bidra stort til å sikre og bevare din telefon. Alle våre produkter er av utmerket kvalitet og laget av solide, støtdempende materialer. Du trenger ikke bekymre deg så mye om telefonen din når du har sikret den med en skjermbeskytter, et deksel eller et etui fra Lux-case.no

For bilen

Har du lyst å bruke din Sony Xperia XA Ultra i bilen mens du kjører? Da kan vi friste med en hel rekke flotte og fantastiske produkter som ikke bare vil la deg bruke telefonen din i bilen, men vil gi den en ny mening og funksjon. Du trenger ikke kjøpe en egen GPS enhet når du har en kraftig liten datamaskin som kan gjøre nøyaktig det samme og mere til. Bla igjennom våre Bluetooth enheter, bilholdere og billadere og finn nøyaktig det produktet du trenger!

For musikkelskere

For deg som elsker å høre på musikk har vi massevis av spennende produkter som du kan bruke sammen med din Sony Xperia XA Ultra. Vi har hodetelefoner og ørepropper i haugevis, og alle av topp kvalitet. Benytt deg av din telefon når du er ute å jogger, sykler eller kjører bil med våre supre hodetelefoner og ørepropper. Kjøp én med innebygd mikrofon, så slipper du å ha et eget handsfree headset, og kan snakke i telefonen mens du sykler eller kjører. Vi har også en rekke flotte mini-høyttalere som du kan ta med deg i lommen om du vil. Dette vil gjøre deg til festens helt om ingen andre har mulighet til å spille klar og høy lyd, som du vil være i stand til å gjøre med én av våre mini-høyttalere.

Div. Tilbehør

Vi har massevis av gøye og nyttig tilbehør til din Sony Xperia XA Ultra som vil kunne gjøre den enda mer nyttig for deg og din stil. Vi har touchpenner, vesker, armbånd, stativer, ladere, stativer og til og med fjernstyrte biler og flyvende droner. Det er ingen grense på hva du kan gjøre med telefonen din etter å ha handlet på Lux-case.no. Alle våre produkter er av høy kvalitet, så vi har en fornøydhetsgaranti som betyr at hvis du ikke er 100% fornøyd kan du returnere varen innen 30 dager. Vi tilbyr også gratis frakt på alle kjøp!