Sony Xperia XA

Sony Xperia XA
Denne telefonen som kommer i Mai er lillebroren til Sony Xperia X, og følgelig litt billigere. Den har en Octa-core prosessor på 2.0GHz og 2GB RAM. Den har et internminne på 16GB, med plass for et microSD kort opp til 200GB. Skjermen er en IPS LCD kapasitiv touchskjerm med en oppløsning på 720x1280 piksler, og støtter multitouch. Kamera på Sony Xperia XA har 13MP og selfiekamera har 8MP, så du vil alltid få klare, fine bilder med denne telefonen. Alt dette veier forbløffende lite, kun 137.4 gram. Den kommer med siste versjon av Android, som i skrivende stund er v6.0.1 Marshmallow.

For å få best utnyttelse og ikke minst, best beskyttelse for din nye Sony Xperia XA så anbefaler vi hos Lux-case at du kjøper et beskyttende deksel eller etui. Vi har lagrene fulle av ekstrautstyr som garantert vil øke nytteverdien på produktet ditt. Velg mellom flere av våre fargerike og spesialdesignede etuier i materialer som ekte og syntetisk lær, TPU og plastikk.

Det er ingen grunn til å utsette din Sony Xperia XA for potensielle skader når du kan pakke den inn i et deksel som ikke bare gir økt beskyttelse, men også gir den et personlig preg. Kjøp i dag og få fri frakt!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.
På lux-case.no har vi en rekke med stilige og nyttige produkter for din Sony Xperia XA, enten du vil pynte, beskytte eller øke nytteverdien dens. Vi anbefaler på det sterkeste at du skaffer deg et beskyttende etui eller deksel til din telefon. Da vil telefonen din være betydelig mer tryggere om du skulle miste den i bakken. Dette er det viktigste kjøpet du gjør for din telefon. Vi har bare produkter av ypperste kvalitet, derfor har vi fornøydhetsgaranti. Vi har mange forskjellige designs og motiver som vil være med å gi telefonen din et særegent preg. Alle våre produkter er av god kvalitet og materialene kan variere fra plastikk til silikon, til og med ekte lær, som gir utmerket støtdemping til din Sony Xperia XA. Vi har også en hel rekke vesker for din telefon, slik at den kan ligge trygt uansett hvor du befinner deg. Vi har mange forskjellige farger og motiver å velge mellom, så det er noe for enhver smak. En skjermbeskytter for telefonen er også et godt kjøp, da den vil beskytte skjermen for riper og andre skader.

Vi har mange vanntette poser, samt belteposer og batteriposer, slik at det blir lettere å ta med telefonen din over alt. Har du bil eller sykkel så har vi en rekke solide holdere som du kan montere på dashbordet eller på styret slik at du slipper å kjøpe en egen GPS enhet. Vi har mange forskjellige holdere, noen som kan vendes 360 grader. Du kan kjøpe strømbanker som du kan bruke på lengere reiser. Vi har også ladere som du kan bruke i bilen for å lade din telefon.

Vi har mange gode musikkrelaterte produkter på lager som du kommer til å like. Vi har mini-høyttalere i alle prisklasser, i alle farger og fasonger kun høy kvalitet. Mange av de kan du få plass til i lommen, men du kan også få kjøpt vesker slik at du lettvint kan ta høyttalerne med hvor nå enn du vil dra. Vi har også et stort utvalg med hodetelefoner og ørepropper som leverer god lyd. Vi tenker på deg som liker klar lyd, så vi har mange produkter av høy kvalitet. Velg mellom mange forskjellige merker og finn den som passer deg! Trenger du ledninger til headsettet ditt har vi det også. Om du trenger det, har vi det på Lux-case.no