Sony Xperia XA1 Ultra

Sony Xperia XA1 Ultra

Sony Xperia XA1 Ultra

Sony Xperia XA1 Ultra er den nyeste flaggskipstelefonen fra Sony og ble annonsert i Februar 2017 med slipp i andre kvartal. Telefonen vil være utstyrt med en Mediatek Helio p20 octa-core prosessor på henholdsvis 4x 2.36 og 4x 1.6Ghz. Telefonen vil komme i to modeller, én med 32GB internminne og 3GB RAM én med 64GB og 4GB RAM, som er blitt standard for top-end telefoner. Skjermen er 6’’ stor og har en oppløsning på 1080x1920 piksler med en pikseltetthet på 367 ppi, som er rimelig klart og skarpt på en 6’’ stor telefon. Batterikapasiteten er 2700mAh og telefonen veier 188 gram.

Med en så kraftig og dyr telefon som dette er det ekstra viktig at du tar de nødvendige stegene for å beskytte telefonen best mulig. Her på Lux-case kan du finne alt du trenger av deksler, etuier, skjermbeskyttere og vesker som du trenger for å gi telefonen den mest optimale beskyttelsen mot støt, riper, hakk og slag. Dekslene våre kommer i høykvalitets materialer som hardt polykarbonat, myk silikon og TPU, som er et utrolig elastisk og slitesterkt materiale med utmerkede støtdempende egenskaper. Etuiene våre hovedsakelig laget av syntetisk- og ekte lær som ikke bare gir god beskyttelse, men vil også gi telefonen din et eksklusivt preg og et elegant utseende. Mange av etuiene våre gir telefonen din ekstra nyttefunksjoner som lommer for kort og kontanter og stand funksjon.

Vi har massevis av forskjellig tilbehør til din telefon her på Lux-case! Det er bare å ta et dypdykk i nettsiden vår så vil du garantert finne noe som faller i smak. Velg mellom utallige hodetelefoner, høyttalere, bil- og sykkelholdere, strømbanker, armbånd og mye, mye mere. For den lekne typen så kan vi friste deg med spillkontrollere, Virtual Reality headset, ja til og med fjernstyrte biler og droner. Vi har alt du kunne tenke deg for din telefon her på Lux-case, så løp og kjøp!

 

posten

Gratis levering

✔ Daglige leveranser med Posten

✔ Alt på lager

tilfredhet

100% tilfredshet

✔ 30 dagers returrett

✔ Betal med faktura

 

support

Enestående kundeservice

✔ Ring eller email oss alle hverdager

Deksler og etuier for SONY XPERIA XA1 ULTRA

Om du har skaffet deg en SONY XPERIA XA1 ULTRA så er det lurt å gå til innkjøp av beskyttende tilbehør så snart som mulig. Alle våre deksler er av høy kvalitet og laget av materialer som hardt polykarbonat, myk silikon og TPU, som er et utrolig elastisk og slitesterkt materiale med utmerkede støtdempende egenskaper. Dekslene våre har perfekt passform for din telefon og kommer med mange forskjellige fargerike motiver. Etuiene våre er laget av syntetisk- og ekte lær og har ofte ekstra nyttefunksjoner som lommer for kort og kontanter og stand funksjon. Kjøper du et deksel eller etui fra Lux-case kan du være sikker på at du får et produkt av høy kvalitet som vil bevare telefonen din lenge og vel.

Høyttalere for SONY XPERIA XA1 ULTRA

Her på Lux-case har vi et stort utvalg av bærbare høyttalere for SONY XPERIA XA1 ULTRA! Om du elsker musikk og ønsker å spille den høyt for deg selv eller andre så har du et stor mulighet til å finne nettop det du trenger. Vi har massevis av mini-høyttalere av høy kvalitet og som du kan ta med deg hvor som heslt. Koble telefonen din opp via Bluetooth og skift sang og endre volum enkelt fra lommen. Mange av høyttalerne våre kommer med mikrofon og kontrollfunksjoenr slik at du kan prate i telefonen uten å ha telefonen i hendene. Høyttalerne våre er av høy kvalitet og vil produsere klare, naturlige toner hvor enn du er. Om du elsker musikk og ønsker å spille den for deg selv og andre så er dette definitivt det rette produktet for deg!

Biltilbehør for SONY XPERIA XA1 ULTRA

Om du ønsker å bruke telefonen din i bilen, enten som GPS eller musikkspiller i bilen så er det lurt å gå til innkjøp av en rekke med forskjellig biltilbehør for din telefon. Her på Lux-case har vi alt du noen sinne vil komme til å trenge for å bruke telefonen din på en optimal måte mens du kjører. Våre bilholdere lar deg feste telefonen din rundt om i bilen som i frontruten, dashbordet, i rattet eller hengende fra en luftventil eller speilet. Alle våre holdere er av høy kvalitet og kan vri, vendes og roteres på slik at du kan få den beste synsvinkelen. Vi har også en rekke med forskjellige billadere som vil la deg bruke telefonen som GPS, musikkspiller og liknende uten å måtte tenke på batterikapasiteten. Vi har selvfølgelig også massevis av handsfree enheter og headset som lar deg prate i telefonen uten å bryte loven. Kjøp biltilbehør fra Lux-case i dag!

Sony Xperia XA1 Ultra deksler - Lux-Case.no

Lux-Case Sony Xperia XA1 Ultra deksler og tilbehør https://lux-case.no/sony-xperia-xa1-ultra.html