Sony Xperia XA1

Sony Xperia XA1
Sony Xperia XA1

Sony Xperia XA1 ble lansert i Feubrar 2017 og er en markant oppgraderingen fra fjorårets telefoner. Telefonen kjører på en Octa-core Mediatek prosessor med kjerner på 4x2.3 og 4x1.6Hz Cortex. Telefonens kommer med hele 32GB internminne med 3GB RAM. Skjermen er 5’’ stor og støtter en oppløsning på 720 x 1280 piksler med en pikseltetthet på 294ppi. Kamra har et kraftig kamera på hele 23MP mens selfie kamera er på respektable 8MP. Batteriekapasiteten er på 2300mAh og telefonen veier til sammen 143 gram.

Med en så dyr og kraftig enhet som dette er det utrolig viktig at du tar de nødvendige steg som trengs for å beskytte telefonen din mot støt, riper, hakk og slag. Her på Lux-case kan du finne alt du trenger av deksler, etuier, vesker og skjermbeskyttere til din telefon. Velg og vrak mellom massevis av høykvalitets materialer som syntetisk- og ekte lær med forskjellig teksturer, motiver og design. Skaff deg et deksel av silikon og plast som gir den mest optimale beskyttelsen mot støt og slag. Finn det utstyretdu trenger for din telefon, alt fra strømbanker til microSD kort, touch penner til VR headset. Du finner det du trenger her på Lux-case!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Deksler og etuier for Sony Xperia XA1

Her på Lux-case kan du finne alt du trenger for å beskytte din enhet fra uhell som kan skade telefonen din. Velg og vrak mellom massevis av høykvalitets deksler og etuier som er designet for å passe til din telefon! Enten du velger et enkelt deksel av plast eller silikon eller om du velger et etui med kortholdere og stand funksjon så kan du være sikker på at du har fått deg et høykvalitets produkt som vi vare deg lenge og ta godt vare på telefonen din. Vi har massevis av flotte motiver, designs og materialer å velge mellom som syntetisk- og ekte lær! Ikke ta en unødvendig sjanse med å gå uten beskyttelse på telefonen din, kjøp et beskyttende deksel eller etui fra Lux-case i dag!

Stands og holdere for Sony Xperia XA1

Her på Lux-case har vi Norges største utvalg av tilbehør for smarttelefoner og nettbrett, og det inkluderer stands og holdere av mange slag! Enten du vil ha telefonen oppreist mens du sitter ved skrivebordet, ønsker å ha et ordentlig stativ som kan vri og vendes på slik at du kan se på film og video uten å måtte holde den i hendene så, eller om du vil ta i bruk telefonen din mens du sykler eller kjører bil så har vi det du trenger her på Lux-case! Velg og vrak mellom massevis av høykvalitets stands og holdere som vil holde telefonen din trygt fast uansett hva du gjør.

Div. Tilbehør for Sony Xperia XA1

Uansett hva du leter etter for din telefon så kan du finne det her på Lux-case! Her har vi nemlig alt av headset, høyttalere, vesker, strømbanker, ladere, billadere, handsfree enheter, deksler, etuier, vesker og mye, mye mer! Her kan du finne alt fra enkle touch penner (og hansker), mikrofiber kluter, støvbeskyttere til microSD kort, spillkontrollere, arkademaskiner, Virtual Reality headset, fjersntyrte biler og droner! Det er ingen grunn til å lete lenger, for her finner du alt du trenger!

Sony Xperia XA1 deksler - Lux-Case.no

Lux-Case Sony Xperia XA1 deksler og tilbehør https://lux-case.no/sony-xperia-xa1.html