Sony Xperia XZ

Sony Xperia XZ
Sony Xperia XZ

Sony Xperia XZ ble lansert i September 2016 og er flaggskipstittelen verdig med sin Qualcomm Snapdragon 820 Quad core prosessor på henholdsvis 2.15 og 1.6 GHz. Skjermen er 5.2’’ stor og har en oppløsning på 1080 x 1920 piksler med en pikseltetthet på 424ppi. Skjermen har selvfølgelig Gorilla glass over seg. Telefonen har et internminne på 32 eller 64GB, avhengig av hvilken versjon du har, og 3GB RAM. Alle de «nødvendige» sensorene er inkludert, og batterikapasiteten er på 2900mAh. Telefonen veier til sammen 161 gram.

Når man har investert en slik klekkelig sum i en mobiltelefon er det viktig at man tar de stegene som trengs for å sikre investeringen din. Det er ingenting verre enn å ha skjermen gå i stykker, eller få stykke hakk og riper i telefonen etter at den har falt i gulvet. Og i gulvet faller telefoner rett som det er. Her på Lux-case har vi et enormt utvalg av beskyttende deksler og etuier som passer til din telefon. Velg mellom høykvalitets materialer som hardt polykarbonat, elastisk TPU eller en blanding mellom de for å få den beste beskyttelsen til telefonen din.

Vi har også en rekke flotte etuier med innebygde kortholdere og stand funksjoner som ikke bare beskytter telefonen din mot hakk og slag, men gir den ekstra nyttefunksjon og et strålende vakkert utseende. Ikke vent til det er for sent, kjøp et beskyttende deksel eller etui for din Sony Xperia XZ fra Lux-case i dag!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Beskyttende produkter

Her på Lux-case kan du finne Norges største utvalg av beskyttende produkter for din telefon. Vi har kun produkter av høy kvalitet og du kan være sikker på at telefonen din blir godt beskyttet med et deksel eller etui for din Sony Xperia XZ fra Lux-case. Våre deksler kommer i en rekke høykvalitets materialer som hardt polykarbonat, mykt silikon, eller TPU som er et utrolig elastisk og slitesterkt materiale med gode støtdempende egenskaper. Du kan også finne en rekke forskjellige etuier, for det meste laget av syntetisk- eller ekte lær, som gir telefonen din et utsøkt utseende, et eksklusivt preg og en behagelig følelse i hånden. Mange av etuiene har ekstra nyttefunksjoner som stand funksjon, kortholdere og smartvinduer.

For den aktive

For deg som liker å holde deg aktiv har vi massevis av sportsarmbånd som lar deg trygt feste telefonen til armen mens du løper eller jogger. Mange av våre sportsarmbånd er attpåtil helt vanntette så du kan slippe å bekymre deg om regn og vannsprut. Det samme gjelder mange av våre sykkelholdere og sykkel bager som lar deg feste telefonen til sykkelstyret, midtrammen eller andre steder. Dette lar deg benytte deg av telefonen din mens du sykler, enten du trenger en GPS enhet, en musikkspiller eller om du trenger å prate i telefonen mens du er på farten.

For bilen

Om du ønsker å benytte deg av telefonen din i bilen har vi haugevis av forskjellig høykvalitets tilbehør til Sony Xperia XZ. Vi har bilholdere i mange forskjellige varianter som du kan feste i frontruten, dashbordet, rattet, speilet og mere til. Vi har billadere som kan lade opptil 6 enheter samtidig og handsfree enheter som lar deg kjøre bil og prate i telefonen samtidig.