Sony Xperia XZs

Sony Xperia XZs

Sony viste mobilbranssjen å i 2017 så kommer man til å vise sin styrke. Med en rekke høyklasses smarttelefonår helt på tampen av året får nok konkurrenterna til å undre. Med deres nye smarttelefon Sony Xperia XZs som de annonserte i februar, så får man en 5.2’’ LCD-display med Sonys X-Reality Engine, g med dens oppløsning på 1920 x 1080 pixler kommer du til å få et klart, skarpt bilde. Sony Xperia XZs bruker også en kraftfull quad-core Snapdragon 820 prosessor som gir den all sin kraft for å kunne bruke Android v7.1 (Nougat) som operativsystem og raskt kunne åpne opp og spille spill og bruker andre program. Som prikken over i’en så er Sony Xperia XZs også IP65 og IP68-klassifisert som gjør den vann og regntet og kommer ikke skades av litt regn og vannsprut.

Med å du nå kan handle Sony Xperia XZs ute i butikkene så kommer du også kunne handle beskyttelse og tilbehør til telefonen for å beskytte den mot uheldege skader og for å smidegere kunne bruke din enhet. På Lux-Case kommer du til å finne deksler og etuier for å beskytte din Sony Xperia XZs mot skader, og du kommer også finne alt fra kraftfulla ladere til praktiske biltilbehør og en masse andre nyttige tilbehør. Godtkommen til vårt utvalg av tilbehør for Sony Xperia XZs!

Behøver du et deksel til Sony Xperia XZs? Vi anbefaler til alle, være seg om man har en smarttelefon eller ett nettbrett, å man ska beskytte sin enhet så man ikke behøver ta noen unødvendege reiser til et verksted. Her kommer du til å finne våre deksler til Sony Xperia XZs som kommer se til å sørge for at din smarttelefon er beskyttet mot støtskader og riper. Våre deksler kommer du til finne i ulike farger og motiver som du kan velge mellom, og så finns de til og med av ulike materialer også om det er noen spesiell type av deksler som du søker etter. Gå in og titte blandt våre deksler til Sony Xperia XZs og kjøp din beskyttelse idag!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Sony Xperia XZs deksler

Visse personer kjenner nok å man ikke behøver et beskyttelse for sin smarttelefon så lenge man bare tar hand om den og unngår å miste den. Hverdagslige skader er noe som forekommer uten å man riktig tenker på det, det kan være alt fra å legge en telefon på bordet for åt man senåre støter til den og den går i gulvet. Anledningen til å skaffe et beskyttelse til sin smarttelefon er for å se til å ulykker som dette ikke hender og nå kan du handle deksler til Sony Xperia XZs! I vårt utvalg av Sony Xperia XZs deksler kommer du til å finne deksler som er desegnede med ulike farger og med ulike motiv å velge mellom, og visse til og med unike egenskaper som gjør deksleet mer praktisk å bruke.

Så se til å titte på våre deksler for ikke bare kommer du få et stabilt beskyttelse for din Sony Xperia XZs, du kommer også få et bedre grep om enheten så å du ikke mister den.

Sony Xperia XZs læretuier

Et annet alternativ som du kan bruker for å beskytte din smarttelefon med er med hjelp av etuier. Etuier er et mer praktisk alternativ av beskyttelse for smarttelefon da de ofte kan brukers som et stativ, for å bekhvemt kunne titte på filmer og serier, men også bekhvemt kunne prate videosamtale. På Lux-Case kommer du til å finne en mengde ulike læretuier for Sony Xperia XZs som kommer beskytte din smarttelefon mot riper, støtskader og andre hverdagslige skader, og den kommer gjøre det rundt om hele telefonen.

Har du tenkt å skaffe beskyttelse til din Sony Xperia XZs så kan du titte blandt våre læretuier om du er ute etter et mer praktisk beskyttelse som du kan til og med bruke for andre funksjoner. Sony Xperia XZs høyttalere Å høre på musikk på sin smarttelefon gjør nok nesten alle, ellers så titter man på filmer og videoklipp og da kreves det et bra lyd. Iblandt dog så er lyden ikke tilstrekkelig kraftfullt og man behøver da litt ekstra hjelp. På Lux-Case kommer du til å finne høyttalere til Sony Xperia XZs som finns i ulike størrelser å velge mellom som gjør dem mer portable enn andre. Du kommer kunne nyte av musikk sammen med andre uten å behøve slite ut telefonens høyttalere.

Titt in vårt enorme utvalg av bærbare høyttalere for Sony Xperia XZs, og glem ikke å Titt innomnom alle vårt andre tilbehør som du kan handle til Sony Xperia XZs!