Sony Xperia Z Ultra

Sony Xperia Z Ultra
Om du den lykkelige eieren av denne monstertelefonen (eller skal jeg si nettbrett?) så har du kommet helt rett her på Lux-case.no! Vi har det største utvalget av tilbehør og deksler til Sony Xperia Z Ultra. Om du vil kle den i ett beskyttelsesdeksel, som du finner under kategorien 'deksel'. Ulikt materialer med mange ulike egenskaper, ulike design med ulike utsmykninger, ulike farger som reflekterer ulikt med lys. Vi har til og med tilbehør som billadere til Sony Xperia Z Ultra, samt stativer, hodetelefoner i alle regbuens farger, slik at du kan matche de med ditt nye deksel. Frakten på alt tilbehør til Sony Xperia Z Ultra er gratis.
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Sony Xperia Z Ultra

De fleste vil nok si at dette egentlig er ett såkalt phablet, det vil si en mellomting mellom ''phone'' og ''tablet''. En løs definering av phablets er overdimensjonerte telefoner. Akkurat slik kan vi beskrive Sony Xperia Z Ultra – Den er 179.4 x 92.2 x 6.5 millimeter stor, med en gigantisk skjerm. En TFT LCD som er 6.4 tommer, med en oppløsning i full HD, det vil si 1920 x 1080.

 

Dette gir en pikseltetthet på 342 ppi. LCD-skjermer gir vanligvis ikke like imponerende farge-muligheter eller en like klar svartfarge som AMOLED-skjermer, men dette har Sony planlagt å løse med den siste teknologien, Triluminous, som skal gi skjermen muligheten til å vise opp til 50% flere farger en tradisjonelle LCD'er, samt X-Reality. Den gjør i praksis slik at bildene og videoene som vises på skjermen vil se noe klarere ut.

 

Telefonen er dessuten IP-sertrifisert til IP58, som innebærer at Sony kan la denne telefonen ligge i 1.5 meters dyp i opp til 60 minutter. Den øvrige maskinvaren er riktig imponerende.

 

Prosessoren er Qualcomms siste – En fire-kjerners Snapdragon 800, klokket til 2.2 Ghz. Grafikkretsen er en Adreno330 og RAM-minnet er på 2 GB. Den har en lagringsplass på 16 GB, men denne kan oppgraderes til 64 GB igjennom microSD. Batteriets kapasitet er på hele 3000 mAh, som skal gi, i følge Sony, en standby-tid på 820 timer.

 

Telefonen er nesten alt du behøverog mer, her på Lux-case.no har vi resten. Til tross for att denne smarttelefonen tåler mye er det alltid en risk for att den skal gå i tusen knas. Da er det best å beskytte din Sony Xperia Z Ultra med ett deksel – Noe som gjør at vi har Nordens største utvalg på mobildeksler og annet hendig tilbehør. Er du for eksempel på jakt etter ett silikondeksel til Sony Xperia Z Ultra som kan absorbere støt, som sammtidig er stilfullt og vannsikkert, så kan du avslutte jakten nå! Lux-case.no har alt du trenger for å gjøre din telefon komplett.

 

Leter du etter andre tilbehør? Hva med ett par vintervotter med touchfingrer, slik at du aldri mer trenger å velge mellom å svare på tekstmeldingene, eller å være varm? Eller hva med en vanntett pose, så du kan bruke telefonen midt i en vannkrig? Eller en billader slik at du kan råne rundt, time etter time, med fullt batteri? Vi har alt dette og mye mye mer – Her på Lux-Case.no!