Fitbit Surge

Fitbit Surge

Denne nye fitnessklokken fra Fitbit er et steg opp fra den gamle Fitbit Charge. Denne har en betydelig bedre låsmekanisme og mange flere egenskaper. Med innebygd GPS og pulsmåler, så vel som akselerometer, gyroskop, kompass og altimeter er dette en rimelig god gadget for deg som liker å trene og optimalisere treningen din. Du kan se over rutene dine, analysere hvor du trenger å gjøre en bedre jobb og hvilke ruter som er mest effektive. Batteriet varer opp til 7 dager, med mindre du bruker GPS da varer den i 10 timer. Batteriet er av typen Lithium-polymer og det vil ta bare 1 til 2 timer å lade den opp.

For å effektivt kunne bevare din Fitbit Surge anbefaler vi at du kjøper en av våre fantastiske Arc Edge 0.3 mm skjermbeskyttere! Denne tynne filmen av kjemisk behandlet glass vil gi utmerket beskyttelse for din fitnessklokke. Den er behandlet med et oljeavstøtende belegg som hindrer fingeravtrykk og annet skitt. Det er lett å dulte håndleddet borti noe når man løper, og det ville vært synd om din Fitbit Surge skulle få riper i skjermen. Kjøp nå før uhellet er ute, og nyt gratis frakt!

16 artikler

per side

16 artikler

per side

Eier du en Fitbit Surge? Det betyr sannsynligvis at du liker å holde deg aktiv og i bevegelse, og du bruker nok din FitbIt Surge hver gang du trener. Dette øker risikoen for at den vil bli skadet før eller siden. Den sitter tross alt ganske utsatt ute på håndleddet som alltid er i bevegelse, og det er fort gjort å dulte borti noe eller skrape den opp. Men dette har du allerede tenkt på ettersom du er på Lux-case.no. Her er vi nemlig dedikerte til å beskytte dine enheter, og vi har det du trenger for å bevare den på best mulig måte. Ved å gjøre noe så enkelt som å legge en 0.3mm tynn film av kjemisk behandlet glass over skjermen på din Surge vil du øke levetiden dens betraktelig. Du slipper å bekymre deg om fingeravtrykk, skitt og riper når du bruker den, og du kan puste litt lettere når du vet at du har gjort ditt for å bevare enheten din.

Her på Lux-case.no har vi selvfølgelig en 100% Fornøydhetsgaranti, så om du ikke er 100% fornøyd med produktet kan du sende det tilbake igjen innen 30 dager, og siden vi bryr oss om din enhets sikkerhet så betaler vi for frakten.