Xiaomi Mi Max

Xiaomi Mi Max
Xiaomi Mi Max

Xiaomi Mi Max ble lansert i Mai 2016 og er en ypperlig middels klasse telefon. Den er utstyrt med en Qualcomm Snapdragon 650, eller 652, avhengig av hvilken modell du har. Telefonen har 32/64 eller 128GB internminne som kan utvides opp til 256GB med et MicroSD kort, og den har 3 til 4GB RAM. Skjermen er 6.44’’ stor og støtter en oppløsning på 1080 x 1920 piksler med en pikseltetthet på 342 ppi. Telefonens to kameraer er på henholdsvis 16MP bak og 5MP foran. Batterikapasiteten er på 4850mAh og den veier 203 gram.

Det er alltid en fordel å beskytte sine investeringer på best mulig måte, og en telefon som dette er uten tvil en investering. Her på Lux-case har vi massevis av forskjellig tilbehør som du kan velge og vrake mellom for å finne den beste beskyttelsen til din telefon. Du kan velge mellom flotte deksler som er laget av materialer som hardt polykarbonat, myk silikon eller TPU, som er et utrolig elastisk og slitesterkt materiale med utmerkede støtdempende egenskaper.

Etuiene våre er i hovedsak laget av syntetisk lær, med mange flotte farger og motiver, men noen ganger dukker det opp etuier laget av ekte lær som gir telefonen din et utsøkt preg og en eksklusiv følelse i hånden.

Vi har massevis av forskjellig tilbehør for alle slags smartelefoner og nettbrett her på Lux-case, så det er bare for deg å velge og vrake mellom høykvalitets produkter til du finner noe som faller i smak. På toppen av det hele tilbyr vi gratis frakt på alle våre varer, så det er ingen grunn til å nøle! Kjøp det tilbehøret du trenger for din Xiaomi Mi Max i dag, så du får utnyttet telefonen din til det optimale!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Deksler, vesker og etuier

Om du ikke har beskyttet din Xiaomi Mi Max enda, så har du kommet til rett sted. Her på Lux-case har vi nemlig Norges største utvalg av tilbehør for smartelefoner og nettbrett, og vi har spesialisert oss på beskyttende produkter. Her kan du finne massevis av høykvalitets deksler, etuier og vesker laget av materialer som hardt polykarbonat, myk silikon eller TPU som er et utrolig elastisk og slitesterkt materiale med utmerkede støtdempende egenskaper. Etuiene våre kommer hovedsakelig i syntetisk lær og vil gi optimal beskyttelse mot støt, riper, hakk og slag til din telefon, skjønt noen ganger kan du finne etuier av ekte lær som gir telefonen din et utsøkt preg og en eksklusiv følelse. Veskene våre er laget av materialer som 600D nylon, mykt tøy og lær.

For bilen

Om du kunne tenke deg å benytte deg av din telefon i bilen, enten som GPS eller musikkspiller, så har vi alt du kunne trenge her på Lux-case. Her kan du finne massevis av forskjellige bilholdere som lar deg feste telefonen rundt om i bilen, som i frontruten, på dashbordet eller hengende fra speilet eller en luftventil. Om du skal på en lengere reise så er det gunstig å kjøpe en billader vil sørge for at telefonen din overlever selv de lengste bilferier. For å lovlig kunne prate i telefonen mens du kjører bil er det lurt å kjøpe en handsfree enhet som du kan finne masse av.

Diverse tilbehør

Om du skulle ha beskyttet telefonen din allerede, så kan du ta en titt på de øvrige kategorier og se om du ikke finner noe som faller i smak. Vi har nemlig hundrevis av headset, høyttalere, ladere og ledninger. Vi har sykkelholdere og armbånd, stylus penner og hansker. Det er ikke vanskelig å finne noe du liker her på Lux-case, og på toppen av det hele tilbyr vi gratis frakt på alle våre produkter.