Blade III

Blade III

ZTE Blade III, også kjent som ZTE V880 og San Francisco, er en kinesisk smarttelefon. Dette er kanskje ikke verdens mest kjente merke, men det betyr ikke at vi i Lux-Case.no ignorerer den for det! Tvert imot, her i Lux-Case.no har vi et stort utvalg av deksler, etuier og annet utstyr til din ZTE Blade III. Bygg ut din lille kinesiske venn med utstyr fra Lux-Case.no!

ZTE Blade III Deksler (4)

 

ZTE Blade III Etuier (3)

 

ZTE Blade III Armbånd (86)

 

ZTE Blade III Vesker / Poser (134)

 

ZTE Blade III Tilbehør (137)

 

ZTE Blade III Ladere (47)

 

ZTE Blade III Hodetelefoner (311)

 

ZTE Blade III Mini-Høyttalere (141)

 

ZTE Blade III Stativ & Holdere (108)

 

ZTE Blade III Biltilbehør (275)

 

ZTE Blade III Bilholdere (183)

 

ZTE Blade III Sykkelholdere (29)

 

ZTE Blade III Kabler (188)

 

ZTE Blade III Power Banks (53)

 

 

posten

Gratis levering

✔ Daglige leveranser med Posten

✔ Alt på lager

tilfredhet

100% tilfredshet

✔ 30 dagers returrett

✔ Betal med faktura

 

support

Enestående kundeservice

✔ Ring eller email oss alle hverdager

ZTE Blade III er en kinesisk mobiltelefon i budsjettklassen. Denne gir deg veldig mye mobil for pengene. Men det er nok noe du som heldig eier av en ZTE Blade III allerede har funnet ut. Men har du også funnet ut at du kan piffe den opp med et nytt og flott deksel? Den trenger nemlig ikke å se ut slik den gjorde når den kom fra fabrikken. Standardutseende er greit nok, men et deksel er det som skiller en normal telefon til en telefon som skiller seg ut i mengden, på en god og positiv måte. Ellers finner du også en masse annet kult og nyttig tilleggsutstyr som etuier, vesker / poser og skjermbeskyttere – for å oppbevare din ZTE Blade III på en forsvarlig måte.

 

Denne smarttelefonen er utstyrt med de viktigste elementene som GPS, HSDPA (Super-3G), DLNA og WiFi. Kameraet kunne godt vært bedre, men til gjengjeld har den har en stor og fin skjerm på 4 tomre. Ellers har den mini-SIM, 1600 mAh, 4 GB lagringskapasitet, pluss et medfølgende minnekort på 2 GB (utvidbar til 32 GB) og 512 MB RAM. Det er altså ikke snakk om noen toppmodell, men for denne prisen er det en svært god telefon. Og med et deksel, etui og annet utstyr fra Lux-Case.no, får du enda mer igjen for mobilopplevelsen din med din ZTE Blade III!