ASUS ZenFone 3 (ZE520KL)

ASUS ZenFone 3 (ZE520KL)
ASUS ZenFone 3 (ZE520KL)

Asus Zenfone 3 ble lansert I Juli 2016 og er en middelklasses telefon for deg som vil ha god kraft, men ikke ønsker å tømme hele lommeboken for å få tak i den. Telefonen kjører på en octa-core snapdragon 625 prosessor på 2.0GHz og kommer i versjoner med 16GB til 32GB interminne og 3GB til 32GB RAM. Skjermen er på 5.2’’ Full HD skjerm med klare farger og skarpt bilde. Telefonen har et solid 13MP kamera bakom med 8MP som selfie kamera. Telefonen har et stort batteri på 2650 mAh og veier til sammen 145 gram.

For å kunne ta best mulig vare på telefonen din er det lurt å gå til innkjøp av et deksel eller etui for din telefon! Her på Lux-case kan du finne Norges største utvalg av tilbehør for alle smarttelefoner og nettbrett, og alt det du finner her er av aller høyeste kvalitet. Kjøper du et deksel, etui eller veske for Asus Zenfone 3 fra Lux-case får du ikke bare gitt telefonen din optimal beskyttelse mot støt, riper, hakk og slag men du får også gitt den et unikt og utsøkt preg. Vi har en rekke andre nyttige og stilige produkter som du kan bruke med din telefon, som ladere, billadere, holdere, bilholdere, sykkelholdere, strømbanker, høyttalere og mye, mye mer. Sjekk ut vårt enorme utvalg!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Deksler og etuier for Asus Zenpad 3

Her på Lux-case kan du finne alt du trenger for å sikre din telefon. Her kan du velge og vrake mellom massevis av høykvalitets produkter som lar deg gi optimal beskyttelse mot støt, riper, hakk i tillegg til at du får gitt telefonen et unikt preg og nytt utseende. Våre etuier er hovedsakelig laget av syntetisk lær og kan gi telefonen din ekstra nyttefunksjoner som stand funksjon og kortholdere slik at du kan ha alle dine viktigste ting lett tilgjengelig til enhver tid. Dekselen våre kommer i en rekke høykvalitets materialer som silikon, plast og polykarbonat og du kan også finne deksler med kortholdere og kickstands!

Ikke nøl, men stikk innom og skaff deg den beskyttelsen du trenger for din telefon i dag!

Holdere for Asus Zenpad 3

Her på Lux-case kan du finne Norges største utvalg av tilbehør før alle nettbrett og smarttelefoner og det inkluderer selvfølgelig holdere av mange slag og mange former og fasonger. Her kan du finne enkle holdere som lar deg støtte telefonen opp på skrivebordet, eller stativer som lar seg vri, vende og bøyes på slik at du finner den optimlae synsvinkelen for din stil, enten du sitter i stolen eller vil liggei sofaen. Vi har selvfølgelig også en rekke høykvalitets bilholdere som kan plasseres rundt omkring i bilen så vel som sykkelholdere som lar deg bruke telefonen din som GPS, musikkspiller og mye annet mens du er på farten!

Sjekk ut vårt store utvalg av holdere for din telefon her på Lux-case!

Div. Tilbehør for Asus Zenpad 3

Med Norges største tuvalg av tilbehør for smarttelefoner og nettbrett er det ingen sak i å finne nøyaktig det du leter etter! Velg og vrak mellom massevis av høykvalitets produkter som beskytter, forbedrer, øker nyttefunksjonen eller bare er for gøy og moro til din telefon! Vi har alt fra støvkluter og beskyttere til microSD kort, VR headset, fjernstyrte biler og droner her på Lux-case! Vi tilbyr gratis frakt på alle varer, så det er ingen grunn til å nøle!

Finn det utstyret du trenger eller har lyst på for din telefon her i dag!

ASUS ZenFone 3 (ZE520KL) deksler - Lux-Case.no

Lux-Case ASUS ZenFone 3 (ZE520KL) deksler og tilbehør https://lux-case.no/asus-zenfone-3-ze520kl.html