• Norges største utvalg
  • Trygg handel
  • Gratis frakt over 199 kr

Umidigi Deksel, etuier & skjermbeskyttere

Det er nesten like viktig å ha et deksel eller etui til Umidigi som selve Umidigi. Når du har noe så viktig og dyrt i lommen eller i hånden din hele dagen, er det viktig å holde det trygt - og også personlig. Kanskje du har behov for at telefonen din er beskyttet med et robust, hardt etui og en skjermbeskytter i herdet glass. Kanskje du trenger en fargerik måte å holde din enhet og lommebok på ett sted. Kanskje du bare ønsker å forhindre Umidigi fra å gli ut av hånden din. Du har kommet til rett sted. Her finner du alle tenkelige Umidigi mobildeksler og etuier. Vi har praktiske og pålitelige magnetiske etuier som effektivt lukkes og holder telefonen beskyttet og på plass. Vi har også lommeboketuier og flipetuier som lar deg oppbevare alt du trenger på ett sted, og gi deg mer plass i lommene, lommeboken eller vesken. For å holde din Umidigi så fresh, ren og intakt som den dagen du kjøpte den, har vi også et bredt utvalg av skjermbeskyttere og tilbehør. Vi har alt fra enkle og slanke plast- eller silikondeksler til lommeboketuier i lær. Hvis du er på utkikk etter noe mer pålitelig og robust, har vi også etuier i karbon og støtsikre beskyttelsesdeksler, samt bumpers. Alle omslag og etuier til Umidigi finnes i et bredt utvalg av farger, materialer, merker og design - alt for å passe perfekt til din personlige stil! Og ikke glem å holde smarttelefonen trygg og fri for riper og flekker med vårt utvalg av skjermbeskyttere, både i herdet glass og plastfilm. Vi har alt du trenger for Umidigi!

Etuier til Umidigi

Leter du etter Umidigi etuier? Vi har det du leter etter. Det er et stort utvalg å velge fra når det kommer til Umidigi etuier. Et lommeboketui er det beste fra begge verdener og kombinerer både en lommebok og et flip-etui slik at du slipper å ta med begge deler - samtidig som du beskytter både forsiden og baksiden av telefonen din. Lommeboketuier til Umidigi kommer med en kortholder der du kan oppbevare kortene og pengene dine, og den lukkes med en magnet eller en lås, slik at de viktigste tingene dine alltid er trygge og sikre. Vi har også Umidigi flip-etuier der forsiden kan brettes bakover og deretter fungere som et stativ. Perfekt for å se på videoer og kikke på bilder uten å måtte holde Umidigi i hendene. Og hvis du ikke klarer å bestemme deg, eller kanskje har bruk for begge deler, har vi Umidigi 2-i-1 magnetiske etuier, som er et flip-etui med hardt deksel på innsiden - det blir ikke mer funksjonelt enn det! Uansett hvilket etui du ønsker å skaffe deg, har vi et bredt utvalg av stiler, design og farger. Alt fra enkelt og profesjonelt til uttrykksfullt og fargerikt. Du kan også finne et bredt utvalg av materialer til telefonen din. Vil du ha Umidigi ditt i luksuriøst autentisk skinn, eller kanskje kunstig PU-skinn? Kanskje du vil ha noe litt mer enkelt som et canvas-etui eller et silikonetui? Uansett hva du vil ha så har vi det du leter etter!

Deksler til Umidigi

Leter du etter et Umidigi deksel? Da har du kommet til rett sted. Et mobildeksel for Umidigi lar deg enkelt holde den, mens du fremdeles holder Umidigi sikker og beskyttet. Her finner du vårt brede utvalg av fleksible deksler i plast og silikon som festes godt til telefonen din og ikke opptar mye plass i lommen. Du finner også deksler i lær, karbon, canvas, nylon, glass - og til og med tre! Noen av Umidigi -dekslene våre inkluderer også en popsocket festet på baksiden som holder enheten din sikker og komfortabel i hånden. Vi har også en rekke bumpers, hvis du ønsker å være minimalistisk. Du finner Umidigi -dekslene våre i (nesten) alle farger og design du kan tenke deg, fra mer estetiske deksler til ensfargede deksler - og hvis du vil hoppe over fargen og designet, har vi selvfølgelig også gjennomsiktige dekker.

Skjermbeskyttere og tilbehør til Umidigi

Finnes det noe verre enn en ripe på skjermen på din Umidigi? Sørg for å holde telefonen fri for riper, gjenskinn og flekker med en Umidigi skjermbeskytter. Enten du vil ha en skjermbeskytter i herdet glass eller plastfilm, er de alltid enkle å sette på og ta av. De holder alltid din Umidigi fresh og ny.