Levering og retur - Lux-Case.no

 

Frakt:

Levering utføres av den svenske posten - PostNord . Toll og moms kan forekomme på ordrer over 350 NOK.

Leveringstiden avhenger av hvor du bor i Norge, men normal leveringstid er mellom 7-10 arbeidsdager.

Bytting av varer:

Hvis du ønsker å bytte et eller flere av de produkter du har kjøpt til noe annet tilgjengelig på Lux-Case.no, følg fremgangsmåten for tilbakelevering under, men inkluderer en merknad som sier hvilke(t) produkt(er) du ønsker i stedet sammen med din kontaktinformasjon.

Returnering:

Legg ved en kopi av fakturaen og angi at forsendelsen er en returvare.

Returnering kan gjøres innen 30 dager for produkter kjøpt på lux-case.no. Returvaren(e) sendes til følgende adresse (på egen regning):

WePack
C.J. Hambros Plass 2c
0164 Oslo

Alle produkter kan returneres, så lenge de ikke er i tatt i bruk og er i uåpnet emballasje. Vi foreslår at du returnerer varen som verdipost for den beste beskyttelse. Produktene skal sendes forsvarlig pakket sammen med en kopi av kvitteringen. Vær snill å skriv at du vil bruke din returrett og at du gjerne vil ha pengene retur. Produkter sendt retur uten frimerker vil ikke bli akseptert. Hvis du bruker din rett til å angre kjøpet, får du kjøpspris (ekskl. fraktkostnadene) tilbake så snart vi har muligheten til å undersøke det. Pengen vil bli ført tilbake til kredittkortet som ble brukt for kjøpet. Lux-Case International vil ikke refundere fraktkostnader i forbindelse med utnyttelse av returretten. 

Levering og retur - Lux-Case.no