• Norges største utvalg
  • Trygg handel
  • Gratis frakt over 199 kr

Alcatel Etuier, deksler og skjermbeskyttere

Vi gjetter at Alcatel har endret livet ditt på en eller annen måte. Vi vet at det har endret vårt, og vi takker for å ha laget den. Ved å kombinere våre favorittaspekter fra både en datamaskin og en telefon, har nettbrettet endret hvordan vi bruker internett for alltid. Enten du bruker din Alcatel til å streame filmer og TV-serier, som en lettere og mindre bærbar PC for skole og jobb eller for å sjekke sosiale medier, har tingene endret seg - og hvis du er som oss, gjør du alle tre . Men akkurat som med smarttelefonen din, er det viktig å holde nettbrettet ditt trygt og personlig, for det er ikke bare et verktøy som gjør livet ditt lettere - det er også et tilbehør. Her finner du vårt enorme utvalg av deksler, etuier og skjermbeskyttere til Alcatel. Uansett hva du leter etter, kan du finne det her. Vi har fargerike og uttrykksfulle flipdeksler, i alle mulige design og mønstre, som både passer til din personlighet og beskytter din Alcatel. Vi har også enkle og slanke Alcatel etuier i silikon og plast som tar mindre plass mens du holder din Alcatel beskyttet. Og for å holde Alcatel sikker og se ut som ny, har vi også et utvalg skjermbeskyttere i både herdet glass og plastfilm.

Etuier til Alcatel

Et Alcatel etui lar deg holde nettbrettet ditt beskyttet og personlig. Du har kanskje kjøpt din Alcatel for å slippe å drasse den bærbare datamaskinen til skolen eller kontoret, og derfor vil du gjerne beholde den lette vekten og få den til å passe perfekt i vesken eller hånden. Et nettbrettetui gir deg denne elegante og slanke opplevelsen uten at du må ofre stil eller personlighet. Selv hvis du bare bruker Alcatel hjemme, er det kjekt å beskytte den med noe som også gir den et fastere grep og gjør at den ligger mer komfortabelt i hånden. Når det kommer til etuier til nettbrett, har vi alt du leter etter. Kanskje du leter etter et minimalistisk Alcatel etui i fleksibelt silikon eller et praktisk sklisikkert etui. Kanskje du leter etter noe kraftigere som gir ekstra beskyttelse, som f.eks. et Alcatel støtsikkert hybrid-etui som kommer med et praktisk stativ - perfekt for å se på film eller jobbe. Og fordi vi vet hvor godt de liker å bruke Alcatel til å spille spill og se på videoer, har vi også sikre og fargerike Alcatel etuier til barn - enten det er Alcatel-etuier for jenter eller gutter. Uansett hva slags etui du leter etter, har vi dem i et bredt utvalg av farger og design - slik at Alcatel-etuiet vil føles personlig tilpasset til deg.

Deksler til Alcatel

Det føles så naturlig å ha et Alcatel deksel, at det er merkelig å forestille seg et nettbrett uten. Jeg mener, når alt kommer til alt beskytter du telefonen din med et deksel eller etui, så hvorfor ikke gjøre det med noe du bruker like mye, og som er akkurat like bærbart. Dessuten er det en instinktiv bevegelse å lukke dekselet over skjermen når du er ferdig med å bruke det - akkurat som å lukke en bærbar datamaskin eller slå av en skjerm. Selv om disse tingene føles naturlige og instinktive, er det også rett og slett smart å sørge for at din Alcatel er beskyttet og trygg. Ettersom den hele tiden vil være hjemme hos deg eller ved din side - hvorfor ikke få den til å se personlig ut også? Du har komme til det rette stedet for nettopp det. Vi har Alcatel deksler i alt fra klassisk og profesjonelt skinn til mer livlige og lekne nettbrettdeksler med ulike design og trykk. Og for ordens skyld kan Alcatel dekslene med tre klaffer foldes tilbake og brukes som stativ - perfekt til situasjoner der du ønsker å ha hendene fri. Og fordi vi ønsker at nettbrettet skal føles personlig tilpasset til din egne unike stil, finner du alle Alcatel dekslene våre i et stort utvalg av farger og design.

Skjermbeskyttere og tilbehør til Alcatel

Selv om din Alcatel er et perfekt stykke teknologi for å surfe på nettet, se filmer eller arbeide - er den dessverre også meget mottakelig for riper og flekker. Dette vet du spesielt godt hvis du bruker nettbrettet til å holde barna underholdt i bilen, eller holde de distrahert mens du lager middag. Men ta det helt med ro: vi er her for deg, med alt du trenger for å beskytte din Alcatel. Her finner du vårt utvalg av Alcatel skjermbeskyttere og tilbehør, enten det er i herdet glass eller plastfilm. Her finner du noe som kan hjelpe deg med å beholde din Alcatel til å se ut som ny og like fresh som dagen du kjøpte den. Ikke vent til det oppstår sprekker, riper eller flekker, beskytt nettbrettet ditt i dag!