GoPro Hero Etuier, vesker og tilbehør til GoPro Hero.

GoPro er et merke de fleste vil gjenkjenne når man snakker om action kameraer. Virksomheten har hurtig og på en meget overbevisende måte posisjonert seg som en go-to produsent av allsidige action kameraer som kan brukes i mange forskjellige omgivelser og til mange forskjellige formål. Alle kameraer i HERO serien kan bruke det samme tilbehøret, da GoPro har valgt å gjøre alle deres kameraer bakover kompatible. For deg betyr det at du ikke trenger å kjøpe nytt utstyr når du oppgraderer til en ny GoPro modell, men istedenfor kan du bruke det tilbehør du hadde til den forrige modellen. Med et GoPro kamera er du sikker på at du får alle detaljer med og med det store utvalget av tilbehør som er til rådighet kommer du neppe til å savne noe.


Her på Lux-case kan du finne massevis av tilbehør til ditt GoPro kamera! Vi har blant annet vanntette etuier, dobber, dykkerbriller, selfiestenger, holdere til hjelmen, sykkelen og mye mer! Uansett om du bruker ditt GoPro kamera på skiferien, når du er ute og svømmer eller sykler, eller til noe helt annet, så kan du helt sikkert finne det du mangler her hos oss. Vi har også mange forskjellige tilbehørssett hvor du kan få mye forskjellig tilbehør i én pakke til en billig penge. Gå på oppdagelsesferd og finn det du mangler i dag! Vi har masse å velge imellom og vi sørger selvfølgelig alltid for å sende det til deg på hurtigst mulig måte, så du kan komme i gang med å lage masse gode videoer.
Les mer
Vis mindre
chevron-down
Klem Type Gooseneck Mount Stand for GOPRO

Klem Type Gooseneck Mount Stand for GOPRO

NOK 59,00 Original NOK 269,00
Knokkel designet håndholdt kamera holder

Knokkel designet håndholdt kamera holder

NOK 59,00 Original NOK 179,00
Håndledds belte / silikon beskyttende etui for GoPro Hero - Hvit

Håndledds belte / silikon beskyttende etui for GoPro Hero - Hvit

NOK 59,00 Original NOK 199,00
Anti-Scratch Linse beskytter Og Verktøy For Gopro Hero4 3+

Anti-Scratch Linse beskytter Og Verktøy For Gopro Hero4 3+

NOK 109,00 Original NOK 239,00
Side

Vesker og etuier til GoPro Hero

La oss innse at et kamera er et utendørs produkt. Det er mange ting å ta bilder av hjemme - fester, bursdager, middager - men grunnen til at du kjøpte GoPro Hero var for å ta det med deg. Du vil ta det med deg på opplevelser, reiser, turer, stranddager og bilturer - rett og slett ta det med deg uansett hvor du skal. Men det kan være stressende å ta med deg noe så dyrt og verdifullt som et digitalkamera overalt, spesielt ettersom du ikke kan kontrollere været. Du kan ta det helt med ro, vi er her for både deg og kameraet ditt! Her finner du etuier og vesker for GoPro Hero som gir både beskyttelse og stil. Vi har det du er på utkikk etter! Enten du leter etter et beskyttende GoPro Hero etui i lær som holder kameraet komfortabelt og sikkert i hånden mens du tar bilder. Eller kanskje du vil ha en kameraveske i PU-lær, slik at du kan henge kameraet ditt over skulderen mens du leter etter det perfekte stedet. Du kan også finne våre produkter i robust silikon og i et bredt utvalg av farger og stiler. Vi har alle typer kameratilbehør du kan forestille deg.