Alcatel 3 (2019) Deksel, etuier & skjermbeskyttere

Utforsk vårt nøye utvalgte sortiment av deksler, etui og skjermbeskyttelse for Alcatel 3 (2019). Hver produkt er designet for å gi optimal beskyttelse og stil, slik at din Alcatel 3 alltid ser ny ut. Gjør smarttelefonopplevelsen enda bedre med våre høykvalitets tilbehør, skreddersydd for Alcatel 3 (2019).

chevron-down
0,3 mm og herdet glass Beskyttelses for Alcatel 3 (2019)

0,3 mm og herdet glass Beskyttelses for Alcatel 3 (2019)

NOK 49,00 Original NOK 89,00
Ultra Clear LCD-skjermbeskytter for Alcatel 3

Ultra Clear LCD-skjermbeskytter for Alcatel 3

NOK 39,00 Original NOK 69,00

Velkommen til Lux-Case.no! Vi forstår viktigheten av å beskytte din Alcatel 3 (2019) og tilbyr derfor et bredt utvalg av deksler, etuier og skjermbeskyttere spesielt designet for din mobiltelefon. Våre produkter er nøye utvalgt for å sikre både stil og sikkerhet for din enhet.

Finn det perfekte dekselet

Et godt deksel beskytter ikke bare telefonen din mot fall og støt, men kan også være et stilfullt tilbehør. Hos Lux-Case.no finner du et stort utvalg av deksler til Alcatel 3 (2019) i forskjellige materialer, farger og design. Enten du foretrekker et slim-fit silikondeksel som beholder telefonens originale form, eller et robust hardcover for optimal beskyttelse, har vi det du søker. Våre deksler er designet for å gi full tilgang til alle knapper og porter uten å gå på akkord med sikkerheten.

Optimal beskyttelse med etui

Hvis du ser etter noe som kan beskytte hele telefonen din, inkludert skjermen, er et etui det rette valget. Et etui til Alcatel 3 (2019) fra Lux-Case.no gir ikke bare utmerket beskyttelse mot ytre påvirkninger, men tilfører også telefonen et elegant uttrykk. Velg mellom klassiske lommeboketuier, praktiske flip-cover eller moderne folioetuier. Mange av våre etuier kommer også med nyttige funksjoner som kortspor for oppbevaring av bankkort eller ID, samt stativfunksjon for enklere visning.

Sikre din skjerm med skjermbeskyttere

Skjermen er en av de mest sårbare delene på din Alcatel 3 (2019), og det er derfor viktig med god beskyttelse. En skjermbeskytter fra Lux-Case.no kan redusere risikoen for riper og sprekker betydelig. Vi tilbyr både herdet glass og plastbaserte skjermbeskyttere som effektivt absorberer støt og beskytter mot skader, samtidig som touch-funksjonen bevares. Lett å påføre og nesten usynlig; en skjermbeskytter er en investering du ikke vil angre på.

Hos Lux-Case.no er målet vårt å sørge for at din Alcatel 3 (2019) er beskyttet på den best mulige måten, samtidig som vi gir deg muligheten til å personliggjøre din enhet. Utforsk vårt brede utvalg og finn de perfekte tilbehørene som reflekterer din stil og behov.