Samsung Galaxy J5 (2016) Deksel, etuier & skjermbeskyttere

Samsung Galaxy J5 ble sluppet på markedet i Mars 2016 og er en kraftig mobiltelefon for en billig penge. Denne telefonen kommer med en 1.2GHz Quad-core Cortex-A53 prosessor, en Adreno 306 GPU og kjøres på chipsettet Qualcomm MSM8916 Snapdragon 410. Den har hele 2GB RAM og et internminne på 16GB. Skjermen er 5.2’’ stor og støtter en oppløsning på 720 x 1280 piksler med en pikseltetthet på 282ppi med støtte for multitouch. Telefonen har to kameraer på henholdsvis 13MP bak og 5MP foran for selfies. Batterikapasiteten på denne telefonen er på hele 3100mAh og den veier 159 gram.


Om du har kjøpt en Samsung Galaxy J5 så er du nok interessert i å sikre investeringen din. Her på lux-case.no har vi Nordens største utvalg av mobiltilbehør, så du vil garantert finne noe du liker. Vi har spesialisert oss i beskyttende deksler, etuier og vesker for smartelefoner og tablets, men vi har en rekke annet utstyr også som du kan bruke for å forhøye nytteverdien til din telefon. Samsung Galaxy J5 kommer i et begrenset antall farger, men med et etui eller deksel fra Lux-case kan du sette ditt eget preg på telefonen din, gjøre den unik og gi den sin egen personlighet.

Vi har massevis av flotte, nyttige og morsomme produkter som du kan bruke med din smarttelefon her på lux-case, og vi inviterer deg til å ta en virtuell spasertur igjennom nettbutikken vår, så du kan se hva vi har å by på. Du vil finne alt fra touch penner til flyvende droner her, så du vil garantert finne noe som du kan bruke for å forhøye nytteverdien til din enhet.

Samsung Galaxy J5 (2016) Covers

Har du ikke skaffet deg et beskyttende deksel til din Samsung Galaxy J5 enda, så begynner det å bli på høy tid. Man vet aldri når uhellet er ute og telefonen din faller i bakken og får en stor stygg ripe i skjermen, eller store interne skader. Med et beskyttende deksel for Samsung Galaxy J5 kan du senke skuldrene litt med vissheten om at du har god sikkerhet til telefonen din. Våre deksler er laget av høykvalitetsmaterialer som TPU som er et utrolig slitesterkt og elastisk materiale som gir utmerket støtdempende beskyttelse til din telefon. Gjør livet ditt litt lettere ved å kjøpe et deksel til Samsung Galaxy J5 i dag!

Les mer
Vis mindre
chevron-down
0.25 mm skjermbeskytter av herdet glass for Samsung Galaxy J5 (2016) (Arc Edge)

0.25 mm skjermbeskytter av herdet glass for Samsung Galaxy J5 (2016) (Arc Edge)

NOK 69,00 Original NOK 119,00
Mankell Læretui med Litchi korn tekstur for Samsung Galaxy J5 (2016) - Hvit

Mankell Læretui med Litchi korn tekstur for Samsung Galaxy J5 (2016) - Hvit

NOK 129,00 Original NOK 269,00
Mankell Læretui med Litchi korn tekstur for Samsung Galaxy J5 (2016) - Svart

Mankell Læretui med Litchi korn tekstur for Samsung Galaxy J5 (2016) - Svart

NOK 129,00 Original NOK 269,00
Mankell Læretui med Litchi korn tekstur for Samsung Galaxy J5 (2016) - Blå

Mankell Læretui med Litchi korn tekstur for Samsung Galaxy J5 (2016) - Blå

NOK 129,00 Original NOK 269,00
HD Klar LCD Skjermbeskytter for Samsung Galaxy J5 (2016)

HD Klar LCD Skjermbeskytter for Samsung Galaxy J5 (2016)

NOK 39,00 Original NOK 89,00
Mankell Læretui med Litchi korn tekstur for Samsung Galaxy J5 (2016) - Rosa

Mankell Læretui med Litchi korn tekstur for Samsung Galaxy J5 (2016) - Rosa

NOK 109,00 Original NOK 269,00
Mankell Læretui med Litchi korn tekstur for Samsung Galaxy J5 (2016) - Rød

Mankell Læretui med Litchi korn tekstur for Samsung Galaxy J5 (2016) - Rød

NOK 129,00 Original NOK 269,00
5-pak HD Klar LCD Skjermbeskytter for Samsung Galaxy J5 (2016)

5-pak HD Klar LCD Skjermbeskytter for Samsung Galaxy J5 (2016)

NOK 79,00 Original NOK 179,00

Samsung Galaxy J5 (2016) Car Holders

Om du vil ta i bruk telefonen din i bilen trenger du en bilholder for Samsung Galaxy J5. Her på Lux-case kan du finne mange forskjellige bilholdere som lar deg plassere telefonen nesten hvor som helst rundt førersetet og gir deg en smart, enkel og effektiv måte å ta i bruk telefonen som GPS enhet eller musikkspiller mens du kjører bil. Vi har bilholdere for Samsung Galaxy J5 som lar deg trygt feste den i dashbordet, frontruten, i en luftventil o.l. slik at du alltid kan ha et øye på skjermen til telefonen din uten å ta blikket av veien. Gjør livet ditt litt lettere ved å kjøpe en bilholder til Samsung Galaxy J5 fra Lux-case i dag!

Samsung Galaxy J5 (2016) Car Chargers

For å kunne utnytte telefonen din optimalt mens du kjører bil trenger du en billader for Samsung Galaxy J5, slik at du kan få utnyttet telefonen din optimalt mens du kjører bil. Det er leit å bruke telefonen som GPS enhet og oppleve at den går tom for strøm mens du er på en ukjent plass, men med en billader for Samsung Galaxy J5 fra Lux-case slipper du det problemet. Her har vi massevis av ladere av høy kvalitet som lar deg lade bilen mens du er på farten. Våre billadere for Samsung Galaxy J5 er trygge å bruke, da de er utstyrt med en rekke sikkerhetsmekanismer og smartbrikker.

Samsung Galaxy J5 (2016) Stands & Holders

Her kan du finne en rekke flotte stativer og holdere for Samsung Galaxy J5 av høy kvalitet som du kan bruke i hjemmet eller på kontoret. Det er alltid lurt å ha en fast plass til dine eiendeler, og din telefon er intet unntak. Skaff deg en holder for Samsung Galaxy J5 med ladefunksjon, eller bare en holder så du kan la telefonen stå oppreist på skrivebordet eller på pianoet mens den står til lading eller ikke er i bruk. Det er ingen sak å være et organisert menneske når man har en fast plass til sine ting, og du vil slippe å bruke flere titalls minutter på å lete etter telefonen din når du har en holder til din Samsung Galaxy J5.

Samsung Galaxy J5 (2016) Headphones

Om du er en musikkelsker som oss hos Lux-case så kan vi friste med vårt enorme utvalg av hodetelefoner og ørepropper for Samsung Galaxy J5! VI har massevis av hodetelefoner av høy kvalitet som vil produsere krystallklar lyd og som er komfortable å ha på seg, så du kan lytte til musikk uavbrutt i mange timer. Mange av våre ørepropper og hodetelefoner for Samsung Galaxy J5 er utstyrt med mikrofon så du kan bruke dem som handsfree enhet når du er ute å sykler eller kjører bil. Gjør livet ditt litt mer musikalsk ved å kjøpe et høykvalitets headset for Samsung Galaxy J5 fra Lux-case.no i dag!

Samsung Galaxy J5 (2016) Mini-Speakers

Om du er en musikkelsker som oss hos Lux-case så kan vi friste med vårt enorme utvalg av bærbare høyttalere for Samsung Galaxy J5! VI har massevis av hodetelefoner av høy kvalitet som vil produsere krystallklar lyd for deg og dine venner og som er designet på en smart måte så de kan brukes som pyntegjenstander. Mange av våre mini-høyttalere for Samsung Galaxy J5 er utstyrt med mikrofon så du kan bruke dem som handsfree enhet om du har hendene opptatt med matlaging eller liknende når telefonen din ringer. Gjør livet ditt litt mer musikalsk ved å kjøpe et høykvalitets høyttaler for Samsung Galaxy J5 fra Lux-case.no i dag!

Samsung Galaxy J5 (2016) Accessories

I denne kategorien kan du finne massevis av ekstra tilbehør til Samsung Galaxy J5 som du kan bruke for å forhøye nytteverdien til telefonen din, eller bare for lek og moro. Vi har noe for enhver smak her på lux-case, og det er bare å ta en titt på våre produkter så vil du nok finne noe som interesserer deg. Vårt tilbehør for Galaxy J5 varierer fra touch penner og touch hansker som lar deg bruke telefonen om vinteren uten å måtte fryse på fingrene, til MicroSDHC kort i størrelser fra 1GB opp til 64GB. Vi har også spillkontrollere, fjernstyrte biler, ja til og med en flyvende drone som du kan bruke med din Samsung Galaxy J5.

Samsung Galaxy J5 (2016) Bike Holders

Leter du etter en smart og lettvint måte å ta med deg telefonen din når du er ute å sykler? Kanskje spiller du pokemon go og vil benytte deg av den økte mobiliteten du får når du sykler? Uansett formål så har du kommet til rett sted, for her på lux-case.no har vi et stort utvalg av sykkelholdere og sykkel bager for Samsung Galaxy J5 som vil gjøre ditt liv og din jakt på sjeldne pokemon mye lettere. Alle våre produkter er av høy kvalitet og vil holde telefonen din trygt på plass uten at den tar skade, selv i røft terreng. Kjøp en sykkelholder for Samsung Galaxy J5 i dag!

Samsung Galaxy J5 (2016) Cables

Her kan du finne alt du trenger av ekstra ledninger og kabler for Samsung Galaxy J5! Vi har et enormt utvalg av kabler av høy kvalitet som støtter høyhastighets dataoverføring og korte ladetider. Enten du trenger en kabel for hytten eller kontoret, så har vi det du leter etter her på lux-case! Vi har masse forskjellige produkter av høy kvalitet, som tykke vevde kabler som er utrolig slitesterke og har lang holdbarhetstid. Vi har også flate nudelkabler som ikke kan floke seg, uansett hvordan de oppbevares, så vel som AUX ledninger for Samsung Galaxy J5 i mange forskjellige former og av høy kvalitet.

Samsung Galaxy J5 (2016) Power Banks

Om du skal ut å reise, eller er på jakt etter sjeldne pokemon er det lurt å sørge for at du har nok batterikapasitet! Med en strømbank for Samsung Galaxy J5 kan du være sikker på at telefonen din har strøm nok til å overleve hele turen, jakten eller hva det måtte være. Du trenger ikke være redd for å gå tom for strøm på telefonen, for våre strømbanker er alle av høy kvalitet og har en kapasitet mellom 5000 og 19200mAh. Med en strømbank for Samsung Galaxy J5 trenger du ikke avbryte pokemon letingen for å gå hjem å lade, men kan gjøre det underveis. Vi har også strømbanker for Samsung Galaxy J5 med solcellepanel, så du aldri slipper å tenke på batteriet ditt igjen.

Samsung Galaxy J5 (2016) Cases

Har du ikke skaffet deg et beskyttende etui til din Samsung Galaxy J5 enda, så begynner det å bli på høy tid. Med våre etuier kan du få økt nytteverdien til telefonen din, som kortholdere og kickstands som lar deg sette telefonen i horisontal stilling. Med et beskyttende etui for Samsung Galaxy J5 kan du senke skuldrene litt med vissheten om at du har god sikkerhet til telefonen din. Våre etuier er laget av høykvalitetsmaterialer som syntetisk lær som er et utrolig slitesterkt og holdbart materiale som gir utmerket støtdempende beskyttelse til din telefon fra alle kanter. Gjør livet ditt litt lettere ved å kjøpe et deksel til Samsung Galaxy J5 i dag!

Samsung Galaxy J5 (2016) Armbands

Om du liker å trene og holde deg aktiv kan vi friste med en rekke flotte sportsarmbånd for Samsung Galaxy J5som du kan bruke til å oppbevare telefonen din i mens du trener. Vi har mange flotte armbånd av høy kvalitet som du kan velge og vrake mellom. Noen av armbåndene for Samsung Galaxy J5 er vanntette så du slipper å bekymre deg over regnsprut og regnvær. Våre armbånd er designet slik at de er komfortable å ha på armen, og holder telefonen din trygt på plass under hele jogge eller løpeturen. Effektiviser treningen din med et sportsarmbånd for Samsung Galaxy J5 fra Lux-case!

Samsung Galaxy J5 (2016) Pouches

Leter du etter en smart, enkel og sikker måte å oppbevare telefonen din på mens du er ute på farten? Da kan vi friste med vårt store utvalg av vesker for Samsung Galaxy J5! Her har vi nemlig massevis av høykvalitetsvesker for alle slags smartelefoner som ikke bare vil holde telefonen din trygt bevart mens du reiser, men vil gi deg et ekstra moteriktig utstyr å ha på beltet eller andre steder. Våre vesker for Samsung Galaxy J5 kommer i mange forskjellige materialer, fra mykt tøy til slitesterkt nylon til stilige lærvesker av godt håndverk. Gjør livet ditt litt stiligere med en veske for Samsung Galaxy J5 fra Lux-case!

Samsung Galaxy J5 (2016) Screen Protectors

Skjermen er det meste utsatte og kritiske punktet på enhver smarttelefon, og derfor har vi en rekke gode skjermbeskyttere for Samsung Galaxy J5 her. Du trenger ikke bekymre deg over riper og hakk i skjermen din om du bestiller en skjermbeskytter fra Lux-case. Skjermbeskytterne våre er dekt med et oleofobisk lag som hindrer fettmerker, fingermerker og annet smuss som kan svekke nytelsen din av din telefon. Våre skjermbeskyttere er lette å ta av og på og etterlater ikke merker på skjermen din. Du får LCD skjermbeskyttere for Samsung Galaxy J5 og skjermbeskyttere laget av kjemisk herdet glass som gir den optimale sikkerheten til telefonen din.

Samsung Galaxy J5 (2016) Car Accessories

Om du vil ta i bruk telefonen din i bilen er det et par ting du trenger. Her på Lux-case kan du finne alt du trenger av biltilbehør for Samsung Galaxy J5 slik at du på en smart, enkel og effektiv måte kan ta den i bruk som GPS enhet eller musikkspiller mens du kjører bil. Vi har bilholdere som lar deg trygt feste telefonen i dashbordet, frontruten o.l. slik at du alltid kan ha et øye på skjermen til telefonen din uten å ta blikket av veien. Vi har handsfree enheter som lar deg snakke i telefonen mens du kjører, og billadere for Samsung Galaxy J5 som sørger for at telefonen din overlever selv de lengste bilturer.