Amazon Kindle (2016) Etuier, deksler og skjermbeskyttere

Amazon Kindle (2016) er den nyeste og nest letteste versjonen av Kindle som er sluppet på markedet, med knappe 161 gram. Denne enheten er utstyrt med 4GB internminne og 512MB RAM som er mer enn nok for en e-leser. Skjermen er ganske skarp med en pikseltetthet på 168ppi, men ikke i like stor grad som Paperwhite og Voyage som har opptil 300ppi. Nytt med denne modellen er Bluetooth audio som lar de med dårlig syn også få nyte det store utvalget med e-bøker.


For å kunne nyte din Kindle på best mulig måte anbefaler vi at du skaffer et beskyttende deksel eller etui til din Kindle, slik at du slipper å bekymre deg over at den kan gå i stykker plutselig. Alle våre produkter er av høy kvalitet og laget av gode materialer som TPU og PU Lær som vil gi optimal beskyttelse mot støt og riper til din enhet. Her på Lux-case har vi Norges største utvalg av tilbehør til mobiler, nettbrett og e-lesere, og vi er stolte av å kunne tilby våre kunder en fornøydhetsgaranti på alle kjøp.



Om du mot all formodning ikke skulle finne det du leter etter her på lux-case.no så oppfordrer vi alle våre kunder til å sende oss en e-post, så skal vi få etterfylt lagrene våre så raskt som mulig.
Les mer
Vis mindre

Amazon Kindle (2016) Cases

Om du vil sikre din Kindle så kan vi anbefale deg å ta en titt på vårt utvalg av beskyttende etuier for Amazon Kindle (2016). Her på Lux-case har vi nemlig Nordens største utvalg av tilbehør til mobiler, nettbrett og e-lesere, så du kan garantert finne noe for din smak her! Det er lurt å sikre enheten din, for det er utrolig irriterende om du skulle få en ripe i skjermen. Se for deg en bok hvor hver eneste side har en stor flenge i seg. Derfor anbefaler vi på det sterkeste at du kjøper et beskyttende etui for Amazon Kindle (2016) fra Lux-case i dag!

Amazon Kindle (2016) Screen Protectors

Å få en ripe i skjermen til en e-leser er nesten som å ha en stor flenge i hver eneste bok du eier, så derfor anbefaler vi at du kjøper en skjermbeskytter til din Amazon Kindle (2016) så du kan være sikker på at alle bøkene dine er godt bevart og leselige. Våre skjermbeskyttere for Kindle er alle av høy kvalitet og du kan finne skjermbeskyttere av kjemisk herdet glass som er eksplosjonssikker, som betyr at den ikke vil gå i tusen knas om uhellet først skulle være ute. Gjør et godt valg og kjøp en skjermbeskytter for Amazon Kindle (2016) fra lux-case.no i dag!

Amazon Kindle (2016) Accessories

Her på Lux-case.no har vi Norges største utvalg av tilbehør for mobile enheter, og det gjelder din Amazon Kindle (2016) også! Her kan du finne alt du trenger for å øke nytteverdien til din enhet, og du vil nok bli overrasket over det store omfanget av tilbehør vi har på lager. Her kan du nemlig finne touch penner og touch hansker av høy kvalitet som lar deg lese dine bøker ute om vinteren uten å måtte fryse på fingrene. Kjøp tilbehør til din Amazon Kindle (2016) fra Lux-case i dag, så slipper du å tenke på om du utnytter deg av investeringen din på best mulig måte.