Xiaomi Redmi Note 4

Xiaomi Redmi Note 4
Xiaomi Redmi Note 4

Xiaomi Redmi Note 4 ble lansert i August 2016 og er en utrolig rimelig «phablet» fra den Kinesiske utvikleren. Denne telefonen kommer i to versjoner, Standard og High med forskjellige spesifikasjoner. Begge versjonene er utstyrt med en Mediatek Helio X20 Deca-core prosessor på 2.1GHz. Standard versjonen har 16GB og du finner 64GB på High versjonen, begge kan oppgraderes til 256GB med et microSD kort, og du finner 2GB RAM på standard og 3GB på High. Skjermen er på 5.5’’ og har en oppløsning på 1080 x 1920 piksler med en pikseltetthet på 401ppi. Kameraene er på henholdsvis 13MP bak og 5MP foran. Batterikapasiteten er på respektable 4100mAh og den veier til sammen 175 gram.

Selv om dette er en av de billigere store telefonene på markedet er det fremdeles lurt å beskytte den på ordentlig vis. Her på Lux-case kan du finne Norges største utvalg av tilbehør for smartelefoner og nettbrett, så det skal være ingen sak å finne noe som faller i smak. Vi har massevis av deksler laget av høykvalitets materialer som hardt polykarbonat, myk silikon og TPU, som er et utrolig elastisk og slitesterkt materiale med utmerkede støtdempende egenskaper. Etuiene våre er i hovedsak laget av syntetisk lær, og har mange spreke farger og stilige motiver å velge mellom. En gang i blant kan du støte på et etui laget av ekte lær, som gir telefonen din et utsøkt utseende og en eksklusiv følelse samtidig som den får optimal beskyttelse mot støt, riper, hakk og slag.

Om du ikke er interessert i å beskytte telefonen din, eller har gjort det allerede, så kan du finne massevis av andre høykvalitets produkter som passer til din Xiaomi Redmi Note 4 her på Lux-case. Bare let igjennom kategoriene på denne siden så kan du finne hundrevis av hodetelefoner, ørepropper, bærbare høyttalere og mye mer som du kan bruke for å optimaliserer bruken av din telefon. I tillegg så tilbyr vi gratis frakt på alle kjøp, så det er ingen grunn til å nøle! Kjøp det tilbehøret du trenger for din Xiaomi Redmi Note 4 i dag!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Beskyttende produkter

For å sikre din Xiaomi Redmi Note 4 på best mulig måte anbefaler vi på Lux-case at du går til innkjøp av et beskyttende deksel eller etui til din telefon. Heldigvis har vi her på Lux-case Norges største utvalg av beskyttende tilbehør til smartelefoner og nettbrett, og det inkluderer selvfølgelig din Note 4. Dekslene du finner hos oss er laget av høykvalitets materialer som hardt polykarbonat, myk silikon eller TPU, som er et utrolig elastisk og slitesterkt materiale med utmerkede støtdempende egenskaper. Etuiene våer er hovedsakelig laget av syntetisk lær, men av og til kan du finne etuier av ekte lær som gir telefonen din et utsøkt utseende og en eksklusiv følelse samtidig som du får gitt den optimal beskyttelse mot støt, riper, hakk og slag. Om ikke deksler og etuier er din stil så kan du ta en titt på våre stilige vesker.

For bilen

Om du kunne tenke deg å bruke din Xiaomi Redmi Note 4 i bilen så har vi alt du trenger her på Lux-case! Her kan du nemlig finne bilholdere som lar deg feste telefonen i frontruten, dashbordet eller henge den fra speilet eller en luftventil. Vi har også en rekke forskjellige billadere med sikkerhetsmekanismer som hindrer overspenning, overlading, overoppheting mye mere. Disse kan lade opptil 6 enheter samtidig, og er veldig gunstig om du skal ta med familien på lange bilferier. Om du ønsker å prate i telefonen mens du kjører bil trenger du, iflg. Norsk lov, en handsfree enhet, og det her vi også masse av her.

Diverse tilbehør

Om ingen ting av det øvrige frister noe særlig kan vi forsikre deg om at vi har masse mer forskjellige saker her som du kan bruke til å øke nyttefunksjonen til din Xiaoimi Redmi Note 4 som microSD kort, stylus penner (og hansker), stands og holdere, så vel som en rekke headset, høyttalere, fjernstyrte biler og til og med en drone med kamera!