Xiaomi Redmi Pro

Xiaomi Redmi Pro
Xiaomi Redmi Pro

Xiaomi Redmi Pro ble lansert i Juli 2016 og er en billig middels god telefon som kommer i tre modeller; Standard, High og Exclusive. Telefonen er utstyrt med en Deca-core 2.1GHz (standard), 2.3GHz (High), og en 2.5Ghz (Exclusive) prosessor og har 32 (standard), 64 (high), og 128 GB internminne som kan utvides til 256GB med et MicroSD kort. High og standard modellene har 3GB RAM mens Exclusive modellen har 4GB. Skjermen er 5.5’’ stor med en oppløsning på 1080 x 1920 piksler med en pikseltetthet på 401 ppi. Denne telefonen er unik i og med at den har ikke to, men tre kameraer! De to hovedkameraene bak på telefonen er på henholdsvis 13 og 5MP mens selfie kamera er på 5MP. Batterikapasiteten er på 4050 mAh og telefonen veier 174g.

For å få sikret telefonen din på en optimal måte er det lurt å investere i gode beskyttende deksler eller etuier som gir god støtdempende beskyttelse og beskyttelse mot riper og hakk. Her på Lux-case har vi tilfeldigvis Norges største utvalg av tilbehør for smartelefoner og nettbrett. Alle våre deksler er av høy kvalitet og kommer i materialer som hardt polykarbonat, myk silikon eller TPU, som er et utrolig elastisk og slitesterkt materiale med utmerkede støtdempende egenskaper. Etuiene våre kommer som oftest i syntetisk lær og har mange friske farger og spennende motiver, men noen ganger kan du finne etuier av ekte lær som gir telefonen din et utsøkt utseende og en eksklusiv følelse, så vel som optimal beskyttelse mot støt, hakk, riper og slag.

Vi har lagrene fulle av tilbehør som passer til din Xiaomi Redmi Pro, så det er bare å velge og vrake mellom høykvalitets hodetelefoner, bilholdere, sykkelholdere og mye, mye mer. I tillegg spanderer vi frakt på alle kjøp, så det er ingen grunn til å nøle! Kjøp det tilbehøret du trenger til din Xiaomi Redmi Pro i dag!
Vi finner ikke produkter som matcher utvalget.

Beskyttende produkter

Om du ikke har sikret din Xiaomi Redmi Pro på et forsvarlig vis enda så har du kommet til rett sted, for her på Lux-case har vi Norge største utvalg av tilbehør til smartelefoner og nettbrett, og vi har spesialisert oss på beskyttende deksler og etuier. Her kan du finne deksler laget av høykvalitets materialer som hardt polykarbonat, myk silikon og TPU, som er et utrolig elastisk og slitesterkt materiale med utmerkede støtdempende egenskaper. Våre etuier er for det meste laget av syntetisk lær og vil gi optimal beskyttelse mot støt, riper, hakk og slag samtidig som de kan holde dine kort og kontanter og kan brettes for å gi dem stand funksjon. Om du ikke ønsker et deksel eller etui kan du ta en titt på alle våre vesker. Disse er laget av materialer som 600D nylon, mykt tøy og lær.

For den aktive

Om du liker å holde deg aktiv ved å løpe, jogge eller sykle kan du finne en rekke produkter her som f.eks. sportsarmbånd som lar deg feste telefonen trygt fast til armen mens du løper eller jogger. Dette lar deg lytte på musikk og bruke din fitness app til å loggføre treningsøkten slik at du i ettertid kan analysere og optimalisere fremtidige økter. Om sykkelen er ditt favoritt redskap kan vi friste med en rekke høykvalitets sykkelholdere som lar deg trygt feste telefonen til sykkelstyret mens du er på farten. Dette lar deg bruke telefonen som GPS eller musikkspiller, og med et headset fra Lux-case kan du lytte til musikk og svare på samtaler mens du sykler.

For bilen

Om du kunne tenke deg å bruke telefonen din som GPS eller musikkspiller i bilen har vi alt du noen gang kunne komme til å trenger her på Lux-case! Her kan du nemlig finne holdere som lar deg feste telefonen din på mange forskjellige steder, som i frontruten, i dashbordet eller hengende fra bakspeilet eller en luftventil. Om du skal på en lengere biltur, så kan det være lurt å ta en titt på våre billadere. Disse er alle utstyrt med en rekke sikkerhetsmekanismer og kan lade opptil 6 enheter samtidig.